NHL 18.12: Hurricanes vs. Panthers

NHL tarjoilee yöllä kuuden ottelun kierroksen. Meidän päävihjeemme kohdistuu otteluun Carolinassa, jossa kotijoukkue Hurricanes saa vastaansa hyvässä iskussa olevan Florida Panthersin.

Carolina Hurricanes – Florida Panthers

Valinta: Panthers yli 2,5 maalia 1.92

Maalintekijä: Brandon Pirri 4.75

Yö on NHL-fanien aikaa ja betsaamalla tästä maailman parhaasta liigasta saadaan kaikki huvi ja hyöty täydellisesti irti.

Meidän katseemme kohdistuu tulevana yönä Florida Panthersin vieraskiertueeseen. Joukkue pelaa toisen ottelun vuorokauden sisään ja tällä kertaa Panthers matkustaa Carolinaan Hurricanesin vieraaksi.

Panthers on tällä hetkellä neljän ottelun vieraskiertueella. Joukkueen kiertue päättyy tulevaan otteluun PNC Arenalla. Matkailu on ollut Panthersin kohdalla hyvää aikaa, sillä joukkue on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa.

Kiertueen ainut tappio tähän mennessä oli kiertueen avausottelu Boston Bruinsia vastaan, jossa Panthers taipui hyvän taistelun jälkeen lukemin 3-1.

Panthersin viimeisin ottelu on viime yöltä, kun joukkue kävi hakemassa New Jerseystä Devilsin päänahan lähes tyylipuhtaasti numeroin 5-1.

Floridan ylpeyden tolppien välissä Devilsiä vastaan nähtiin Al Montoya, joka ehti kiekon eteen ottelussa yhteensä 25 kertaa. Joukkueen tehokkain hyökkääjä oli Brandon Pirri, sillä nuorehko hyökkääjä merkautti ottelussa tehot 1+2.

Jenkkimaalivahti Montoya on tulevassa ottelussa anasaitusti huilivuorossa, kun Roberto Luongo kantaa torjuntavastuun hurrikaanimyrskyssä.

Panthers on kahteen viimeiseen otteluunsa iskenyt yhteensä kymmenen maalia ja se on todella kova suoritus vieraskentällä. Joukkueen maalivahtipeli on ollut rautaa, mutta pieni huolenaihe nousee joukkueen väsymyksen tasosta.

Panthersin viimeisimmästä ottelusta on aikaa vain vuorokausi ja se ei voi olla näkymättä tulevana yönä Carolinassa.

Joukkue kävi tänään todella minimaalisella aamujäällä ja kaikki energia säästetään nyt tulevaan koitokseen.

Kotijoukkue Hurricanes on pelannut hyvää ja kohtuu tehokasta kiekkoa viime aikoina. Joukkue palaa takaisin kotihalliinsa neljän ottelun vieraskiertueelta. Hurrikaanipaitojen viimeisin ottelu on edellisyöltä, kun joukkue koki jatkoaikatappion Philadelphia Flyersille.

Hurricanesin vieraskiertue tuotti joukkueelle lopulta tilaston 2-1-1, joten iskukykyä tältä joukkueelta löytyy ja etenkin hyökkääjä Jeff Skinner on viime otteluissa ollut todella liekeissä.

Hurricanes on huonon alkukauden jälkeen alkanut saada hieman kauden punaisestalangasta kiinni, mutta sarjasijoitus ei vielä ole kovinkaan hyvällä mallilla.

Joukkue on ennen tulevaa kierrosta itäisen konferenssin 14.sijalla, kun taas tuleva vastustaja Panthers on konferenssin yhdeksäntenä.

Hurricanes on kuluvalla kaudella esiintynyt todella pirteästä PNC Areenalla, joten helpolla Panthers ei tule pääsemään.

Koti/vierastilastoja vertaillessa ottelu pitäisi mennä täysin Panthersin käsikirjoituksen mukaan.

Hurricanes on viime aikoina ollut hyvä kotikaukalossaan, mutta kokonaiskuva kuluvan kauden kotisaldosta ei päätä huimaa ja joukkue onkin tällä hetkellä koko itäisen konferenssin kolmanneksi huonoin kotijoukkue.

Panthers taas on yllättänyt monet kuluvan kauden aikana vieraspelaamisensa suhteen. Joukkue on kuuluu tällä hetkellä koko NHL:n kymmenen parhaan vierasjoukkueen kerhoon ja etenkin maalinteko on todella ollut joukkueen parasta antia vieraskaukaloissa.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella jo kertaalleen ja lokakuussa puolenvälin paikkeilla pelatussa ottelussa Panthers oli juurikin vieraskaukalossa parempi luvuin 4-1.

Meidän papereissamme Panthers on ottelun suosikki, vaikka kertoimet kertovatkin toista.

Tekisi oikeastaan mieli poimia Panthersin todella maistuva 2.75 kerroin lapulle, mutta vierasjoukkue saattaa kuitenkin olla tässä ottelussa se väsyneempi osapuoli ja tästä syystä Panthersin suosikin viitta vaihtuu maalien lukumäärään.

 

Kierroksen muut pelikohteet:

Pittsburgh Penguins – Boston Bruins

Valinta: Bruins 1.89 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Ottawa Senators – San Jose Sharks 

Valinta: San Jose yli 2,5 maalia 1.90

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset