NHL 18.5: Lightning vs. Penguins

Viimeiset kaksi yötä NHL-betseissä ollaan kaivettu vaan syvää ojaa. Nyt kurssi on saatava kääntymään ja ensi yönä sitä yritetään Tampa Bay Lightningin ja Pittsburgh Penguinsin kustannuksella.

NHL on yön sana, mutta tästä huolimatta on pakko vielä muistuttaa teitä arvoisat vedonlyöjät meidän MM-lätkäkisasta näin heti ensi alkuun.

PS4-kisa!

Lätkän MM-kisat ovat kovassa vauhdissa, jonka kunniaksi myös Vvihjeet.comissa laitetaan huikea PS4-kisa pystyyn uusien kumppaniemme kera. Nimittäin jääkiekon MM-kisojen aikana isoin 24hBetillä tai Veikkaushuoneella voitettu betsivoitto palkitaan Playstation 4 -pelikonsolilla!

Kilpailu on voimassa Vvihjeet.comin kautta 24hBetille tai Veikkaushuonelle uuden tilin avanneiden asiakkaiden kesken. Molemmat toimijat ovat luotettavia pelialan yrityksiä, joista voit lukea lisää sivustoltamme löytyvistä esittelyistä.

Kilpailun säännöt ja osallistuminen

  1. Avaa uusi tili 24hBetille tai Veikkaushuoneelle sivustoltamme löytyvistä bannereista tai edellä mainituista tekstilinkeistä. Voit myös halutessasi käyttää uusille asiakkaille suunnatun 100% talletusbonuksen.
  2. Lyö vetoa ja yritä tavoitella mahdollisimman isoa voittoa. Pelikupongin pitää sisältää vähintään yksi ottelu jääkiekon MM-kisoista. Voit lyödä kuinka monta kuponkia tahansa – kuinka isolla summalla tahansa. Minimipanos on 5€/kuponki.
  3. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com, jolla haluat osallistua kilpailuun. Kuponki tulee olla lähetettynä viimeistään 22.5.2016 klo 23:59.
  4. Kisa on voimassa Vvihjeet.comin kautta uuden tilin 24hBetille tai Veikkaushuoneelle avanneiden pelaajien kesken.
  5. Kampanja on voimassa 9.5.2016 – 22.5.2016 (Jääkiekon MM-kisojen loppuun asti).
  6. Suurimman voiton voittanut pelaaja palkitaan PS4-pelikonsolilla. Ei ole merkitystä, onko pelaajan pelikuponki 24hBetilla vai Veikkaushuoneella pelattu.
  7. Pelikupongin aitous tarkistetaan osallistumisen jälkeen. Muistathan, että kampanja on voimassa vain ja ainoastaan sivustomme kautta 24hBetille tai Veikkaushuoneelle liittyneiden uusien asiakkaiden kesken. Jos sinulla on jo pelitili olemassa jommalle kummalle sivustolle, niin mainitse kampanjasta vaikka kaverillesi.
  8. Tälle kampanjasivustolle päivitetään jokainen päivä uusia voitossa kiinni oleva pelikuponki, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
  9. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

 

Veikkaushuoneelle tästä!  24hBetille tästä!

Yön NHL-betsi

Ensi yönä lähdetään jälleen itäisen konferenssin finaaleihin, kun Tampa Bay Lightning pääsee ensimmäistä kertaa tässä ottelusarjassa haastamaan kotihallissaan Pittsburgh Penguinsia.

Otteluvoitot ovat tällä hetkellä tasan 1-1, kun Penguins pystyi voittamaan viime kohtaamisen jatkoajan turvin. Nyt jätetään spekuloinnit pois ja lyödään vaan kylmästi betsi sisään ja aamulla marssitaan pankkiin.

Valintamme: Lightning 2.80

 

NHL 18.5

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset