NHL 19.1: Täydelliset overtalkoot – toinen osa!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL tarjoilee meille kahdeksan ottelun kierroksen ja tiistain tapaan nyt huudetaan jälleen yö täyteen maaleja. Täydelliset overtalkoot osuivat ensimmäisessä osassa 5/5 ja nyt tykitetään toinen osa samalla tyylillä kotiin.

Torstai-ilta alkaa hämärtyä kohti yön pikkutunteja ja tämähän tarkoittaa tietenkin NHL-betsien heittämistä vesille. Tiistaina me otimme tietoisen riskin overtalkoiden muodossa ja tuo kannatti todella isolla kädellä.

Nyt tuota temppua lähdetään yrittämään uudestaan, sillä tulevan yön kierroksella on sen verran monta maaliherkkää joukkuetta vastakkain, että täydelliset overtalkoot saattavat olla sijoittamisen arvoinen kokeilu.

New York Islanders – Dallas Stars

Valinta: Yli 5,5 maalia 1.85

Yön ensimmäinen overtalkoo kohde lähtee New Yorkiin, jossa Islanders ja Dallas Stars ottavat yhteen. Joukkueet, eivät ole kohdanneet toisiaan vielä kuluvan kauden aikana, mutta lähihistoria näiden kahden joukkueen välillä on kaikkea muuta kuin muutaman maalin läpsyttelyä.

Viimeiset kolme kohtaamista Barclays Centerissä ovat päättyneet vähintään kymmenen maalin kokonaissaldoon, joten maaliherkkyys on ollut kohdillaan kummallakin osapuolella New Yorkin ytimessä.

Kotijoukkueena tulevana yönä toimiva Islanders on kuluvalla kaudella ollut omassa tutussa kaukalossaan todella maaliherkkä ryhmä, sillä kauden 23 kotiottelua ovat tuottaneet maaleja 68, joten keskiarvo on vain karvan vaille kolme maalia per ilta. Omissa on kolissut noissa otteluissa 69 kertaa, joten Islandersin kotiareenalla maalit napsuvat tasaiseen tahtiin molempiin päihin.

Jos takoo Islanders maaleja kotihallissaan ja päästää samaa tahtia niin tässä tilastossa Starsin vierassaldo ei kovinkaan paljon toiseksi jää. Tähtipaidat ovat pelanneet vieraissa kauden aikana 23 kertaa ja maaleja on tullut 2.60 osuman keskiarvolla. Omissa on sitten kolissut kyllä saarelaisia enemmän, sillä Starsin reppu heiluu 3,73 maalin keskiarvolla vieraissa illasta toiseen.

Molemmat joukkueet osaavat maalintekemisen ja päästämisen jalon taidon, joten on suorastaan ihme, mikäli ensi yönä ei kolise molemmissa päissä tasaiseen tahtiin.

Starsin maaliherkkyys nähtiin viime ottelussa, kun joukkue kävi nakutamassa seitsemän maalia New York Rangersin verkkoon ja sai tällä tempullaan näyttämään Henrik Lundqvistin kaikkea muuta kuin maalivahdilta.

Muut valinnat:

Capitals yli 2,5 maalia 1.92

Columbus Blue Jackets – Ottawa Senators yli 5,5 maalia 2.08

San Jose Sharks – Tampa Bay Lightning yli 5,5 maalia 2.30

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Tammikuun korkein kerroin -kisa! Tämä linkki kannattaa todella katsoa!

Aiheeseen liittyvät uutiset