NHL 2.2: Helmikuu vauhtiin – Philadelphia Flyersin kotitaika pysyy?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL-kaukaloissa on vietetty kauden viimeinen pitempi tauko ja nyt matka kohti kannua alkaa todenteolla. Me aloitamme helmikuun betsaamisen tulevasta yöstä ja kysymys kuuluukin, onko Philadelphia Flyersin kotitaika edelleen Montreal Canadiensin peikko?

Helmikuu saapui ja nyt myös me avaamme uuden kuukauden NHL-betsaamisen muodossa. Allstar -viikonloppu on vietetty ja nyt kauden pidemmät tauot on takana päin ja matka kohti kesän huipentumaan saa alkaa.

Helmikuun aikana on pelattu jo muutama kierros ja tuleva yönä myös meidän NHL-toimitus iskeytyy mukaan Pohjois-Amerikan ihmeelliseen kiekkomaailmaan. Ensi yönä pelataan kahdeksan ottelun kierros ja muutama mukava tärppi löytyi mukaan.

Philadelphia Flyers – Montreal Canandiens

Valinta: Flyers 1.98 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Kierroksen ensimmäinen ottelu starttaa Philadelphiasta, jossa Flyers ja Montreal Canadiens kohtaavat kolmatta kertaa kuluvan kauden aikana. Tulevassa ottelussa vierasjoukkueen roolissa pelaava Canadiens on ottelun ehdoton suosikki ja joukkue onkin voittanut kauden kaksi aiempaa kohtaamista suoraan varsinaisella peliajalla Bell Centerin uumenissa.

Tilastot ovat Canadiensin puolella, kun pelipaikkana on Bell Center, mutta homma saa täydellisen käänteen Philadelphian maaperällä. Joukkueiden viimeiset 13 kohtaamista Flyersin kotiluolassa ovat päättyneet 12 kertaa Flyersin voittoon. Canadiens on pystynyt voittoon Wells Fargo Centerissä vain kerran viimeisen 13 kohtaamisen aikana ja tuokin voitto tuli jatkoajan kautta.

Wells Fargo Center on todellinen peikkoluola Canadiensin pelaajille ja tulevana yönä nähdään siirtyykö peikko sivuun vai ei.

Flyers on keskikastin kotijoukkue ja Canadiens on yksi sarjan parhaita vierasjoukkueita, joten tuon tilaston mukaan pallo lentää Habsille. Canadiens lähtee suosikkina otteluun, kuten alussa oli puhetta, mutta joukkueen peli ei ole kulkenut vieraskaukalossa viime aikoina. Tuo takkuilu ja Flyersin kotiluolassa elävä peikko on meidän papereissa liikaa Canadiensille tulevassa kohtaamisessa.

Tästä syystä me lähdemme betsaamaan Flyersin voittoa pienen varmistuksen kautta.

Muut valinnat:

Winnipeg Jets yli 2,5 maalia 1.90

Oilers 2.15  (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Sharks 2.17

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset