NHL 20.11: Blackhawksin yö

Eilen napsuteltiin maalintekijävedot kiinni 3/3 ja saatiin hyvä lähtö viikonloppuun. Tulevan yön NHL tarjoilee vedonlyöjille kuuden ottelun kierroksen ja päätimme lähteä näillä eväillä matkaan.

Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs

Valinta: Yli 5,0 maalia 1.78 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Carolina Hurricanes ei kuulu NHL:n terävimpään kärkeen ja myös vierasjoukkue Toronto Maple Leafs on tippunut pois kärkijoukkueiden kastista.

Kotijoukkue Hurricanes tassuttelee tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa ja kotona joukkue on hävinnyt viimeiset kolme otteluaan.

Maple Leafsillä menee vähän paremmin, sillä joukkue on voittanut viimeisistä viidestä ottelustaan neljä. Toronton ylpeys majailee hyvän jakson johdosta kuntokäyrän kärjessä, kun viimeiset viisi ottelua otetaan huomioon.

Maple Leafs on alkanut löytämään päävalmentaja Mike Babcockin sisään ajamaan pelityyliä hiljalleen alkukauden konttaamisen jälkeen. Nyt vaahteralehtiryhmä taistelee jokaisessa ottelussa tosissaan pisteistä ja pelaajien itseluottamus on ottanut todella ison askeleen eteenpäin muutamien viikkojen aikana.

Hurricanes pelaa ajoittain todella tehokasta kiekkoa kotonaan, vaikka voittoja ei ole tullutkaan odotettuun tahtiin. Joukkue on kuitenkin osoittanut potentiaaliaan, joten tästä syystä lyömme kohteeseen runsas maalista ottelua.

Calgary Flames – Chicago Blackhawks

Valinta: Blackhawks 2.12

Calgaryn illassa toisensa kohtaavat Flames ja Chicago Blackhawks. Kotijoukkue Flames miehittää läntisen konferenssin toiseksi viimeistä sijaa, kun taas vierasjoukkue Blackhawks majailee kuudennella paikalla.

Flames lähtee otteluun voitto alla, sillä joukkue oli kotihallissaan New Jersey Devilsin parempi luvuin 3-2 viime ottelussaan. Liekkipaidat ovat nyt saaneet pelinsä kulkemaan kotitantereella, sillä viimeisestä kolmesta kotiottelusta on tullut vain voittoja.

Flamesin hyvä kotitaika saattaa hyvistä otteista huolimatta kokea kolauksen, kun Blackhawks saapuu vierailulle.

Intiaaniryhmän viiden ottelun vierastappioputki on nyt taakse jäänyttä elämää, sillä joukkue on viimeiseen kahteen vierasotteluun poistunut kaukalosta voittajana. Jalkoihin jäi ensin St. Louis Blues ja edellisyön ottelussa Edmonton Oilers.

Blackhawks on joukkueista ehdottomasti se laadukkaampi osapuoli ja Patrick Kanen, Artemi Panarinin ja Artem Anisimovin johdolla joukkue tulee lyömään kylmää kyytiä Flamesille.

 

Maalintekijät

Detroit Red Wings – Los Angeles Kings

Dylan Larkin 4.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Edmonton Oilers – New Jersey Devils

Leon Draisaitl 3.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset