NHL 20.12 Osa 2: Maalijuhlat Chicagossa?

NHL-kierros starttaa tänään jo 23.00. Tässä jutussa meidän katseemme suuntautuu loppuyön peleihin ja etenkin Chicago Blackhawksin ja San Jose Sharksin väliseen kamppailuun.

Chicago Blackhawks – San Jose Sharks

Valinta: Alle 5,0 maalia 2.18

Chicago Blackhawks palaa vieraskiertueelta kotikaukaloihin tulevana yönä.

Blackhawks pelasi eilen tiukan ottelun Buffalo Sabresia vastaan, mutta sai hyödynnettyä viimeisillä minuuteilla ylivoiman, kun Patrick Kane tasoitti ottelun 2-2 lukemiin.

Lopulta voittaja jouduttiin hakemaan voittolaukauskilpailusta, jossa Kane näytti taitojansa toistamiseen ja veivasi kiekon upeasti verkkoon, joten pisteet lähtivät Blackhawksin matkaan.

Nyt Blackhawks kuitenkin kohtaa tasaisen hyvin pelanneen San Jose Sharksin, joka majailee läntisen konferenssin sijalla seitsemän.

Sharksin riveissä on näkynyt hyviä otteita viime aikoina. Isokokoinen karvanaama Brent Burns on naputellut pisteitä 12 + 16 verran. Kapteeni Joe Pavelski on tehnyt kiitettävät 15 + 17 tehot.

Sharksin pelit ovat usein maalirikkaita, mutta Blackhawks on pistänyt viime kotipeleissä vastustajiaan ahtaalle. Viimeiseen viiteen kotipeliin punapaitojen verkko on heilunut ainoastaan neljästi omassa päässä. Toimituksemme mielestä alle 5,0 maalia tähän otteluun on hyvä valinta.

 

Muut valinnat:

Boston Bruins – New Jersey Devils

Bruins maalit yli 2,5 (1.70)

New York Rangers – Washington Capitals

Rick Nash ensimmäisen maalintekijä 13.00

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset