NHL 20.12: Panthers vs. Canucks

NHL-kierros laitetaan tänään liikkeelle jo 23.00, kun Florida Panthers saa kotihalliinsa vieraaksi Vancouver Canucksin.

Florida Panthers – Vancouver Canucks

Valinnat

Panthers 2.15

Jaromir Jagr 1.83 (tekee ainakin yhden pisteen)

Aleksander Barkov yli 1,5 tehopistettä 4.50

NHL-kierros alkaa tänään jo Suomen aikaan 23.00, kun Florida Panthers saa vieraakseen pitkällä vieraskiertueella olevan Vancouver Canucksin.

Panthers kävi neljän ottelun vieraskiertueella, joka oli joukkueelta lähes nappisuoritus. Kissapaidat voittivat pelaamistaan neljästä ottelustaan kolme ja vain kiertueen avausottelu Boston Bruinsia vastaan päättyi niukkaan tappioon.

Panthers on löytänyt joulukuun aikana uskomattoman hyvän jouluvireen. Joukkue on joulukuun aikana pelannut kymmenen kamppailua ja vain kolme kertaa Aleksander Barkovin johtama Panthers on kärsinyt tappion.

Joukkueen maalisuhde näyttää joulukuun ajalta tilastoa 28 tehtyä maalia ja vain 17 päästettyä. Tämä tilasto kertoo todella hyvää faktaa siitä, että Panthersin palapelissä kaikki ovat kohdillaan.

Panthersin hyökkäyspelaaminen on ollut energistä ja ennen kaikkea tehokasta. Tolppien välissä maalivahtipari Roberto Luongo ja Al Montoya ovat olleet kuin muureja pitäen joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä.

Panthers pääsee pitkän vieraskiertueen jälkeen takaisin kotihalliinsa BB&T Areenalle. Joukkueen iskukyky on ollut hyvällä tasolla kotihallissakin ja nyt hyvin sujunut vieraskiertue varmasti lisää höyryä uusiin saavutuksiin.

Joukkue on viimeksi pelannut kotihallissaan joulukuun 11.päivä, joilloin Washington Capitals sai kokea kylmää kyytiä Floridan auringon alla. Panthers oli ottelussa täydellisesti niskanpäällä alusta loppusummeriin saakka ja voitti Capitalsin luvuin 4-1.

Kaikki faktat puhuvat Panthersin voiton puolesta, sillä vastustaja Canucksilla on tällä hetkellä menossa pitkä ja vaikea vieraskiertue.

Canucks on pelannut nyt viimeiset neljä ottelua vieraissa ja saldo on karua katsottavaa. Joukkue on hävinnyt kolme ottelua ja vain kertaalleen se on pystynyt nousemaan jatkoaikavoittoon.

Canucksin viimeisin ottelu on edellisyöltä, kun joukkue voitti Detroit Red Wingsin voittolaukauskilpailun jälkeen 4-3.

Canucksin vaikeudet lisääntyivät vain entisestään, kun Henrik Sedin oli jo poissa Red Wings ottelusta alavartovamman takia ja mies on todennäköisesti sivussa vielä tulevasta Panthers ottelustakin.

Meidän junamme kulkee vahvasti tänään Panthersin mukana ja joukkueen jouluvire on tällä hetkellä niin vahvaa, että voittajasta ei pistäisi olla epäselvyyttä tulevassa ottelussa.

Joukkueen konkarihyökkääjä Jagr on ollut hyvässä iskussa viime otteluissa ja miehen syöttötaidot ovat tulleet esiin illasta toiseen.

Suomalaisittain Barkov on pakko nostaa mukaan vetoihin, sillä nuorukainen on ollut etenkin kotiotteluissa aina hyvin pelissä mukana ja toivon mukaan tänäänkin nähdään pienimuotoinen Sasha-show.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset