NHL 20.5: Lightning vs. Penguins

Viime yön NHL-kierros jätettiin väliin ja kiivettiin muutaman päivän kuopasta ylös aurinkoon. Ensi yönä Tampa Bay Lightning ja Pittsburgh Penguins ottavat toisistaan mittaa neljännen kerran.

Tampa Bay Lightning ja Pittsburgh Penguins iskevät yhteen neljättä kertaa. Vierasjoukkueen roolissa ensi yönä toimiva Penguins johtaa sarjaa 2-1, joten nyt Lightningilla on paikka laitta ottelusarja tasoihin ennenkuin karavaani siirtyy jälleen Pittsburghiin.

Viime ottelun Penguins vei selvin 4-2 lukemin Lightningin kotiareenalla ja tällä hetkellä pingviinien voitontahto on kovemmalla tasoilla kuin salamapaidoilla. Lightning menetti ensimmäisessä joukkueiden kohtaamisessa ykkösmaalivahtinsa Ben Bishopin lasaretin puolelle ja mies on sivussa tulevastakin ottelusta.

Myös Steven Stamkosin puuttuminen Lightningin kokoonpanosta tekee todella paljon, kun yksi maailman parhaita maalintekijöitä katsoo pelejä katsomon puolelta. Stamkos on päivä päivältä lähempänä paluuta, mutta salamoiden kausi saattaa hyvinkin olla paketissa ennenkuin maalitykki on jälleen kunnossa.

Viime ottelussa Penguins laukoi 48 kertaa maaliakohden, kun Lightningin pystyi ampumaan vain 28 kertaa kohti pingviinien maalia. Penguins blokkasi 12 laukausta ja salamat 13 kertaa, joten kyllä Penguinsin aktiivisuus hyökkäysalueella on tällä hetkellä paljon edellä Lightningia.

Salamoiden jäähyily tekee heidän pelaamisestaan vaikeaa. Viime kohtaamisessa joukkue otti kuusi kahden minuutin jäähyä, kun taas Penguins otti jäähyjä vain kolme. Penguinsin kapteeni Sidney Crosby on herännyt jälleen pelaamaan, joten hänen kauttaan koko joukkue on herännyt uudestaan eloon.

Kaikki palaset ovat nyt Penguinsin puolella, mutta Lightning pystyy ahdistettuna pelaamaan paremminkin kuin nyt ollaan nähty. Joukkue ei anna faneille toista pettymystä putkeen kotiareenalla.

Penguins on ottelun ehdoton suosikki, mutta me uskomme Lightningin taisteluun kotiareenalla ja siihen, että joukkue ei ole vielä valmis päästämään sarjaa lähelle katkaisua.

Valintamme: Lightning 2.23 (mukaan lukien jatkoaika)

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset