NHL 21.1: Sharks iskee väellä ja voimalla!

NHL-kierros ottaa jälleen yön haltuun kymmenen ottelun voimin. Meidän ideamme kulkee San Jose Sharksin kautta ja siihen kylkiäsiksi löytyi muutama maukas kerroin.

Arizona Coyotes – San Jose Sharks

Valinta: Sharks 2.25

Maalintekijä: Joonas Donskoi 5.25 (tekee ainakin yhden maalin)

Arizonan paahtavan auringon alla Coyotes isännöi San Jose Sharksia. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kertaalleen kuluvan kauden aikana. Lokakuussa pelattu ottelu päättyi hailauman tylyyn vierasvoittoon lukemin 3-0.

Kotijoukkue Coyotes tarpoo tällä hetkellä syvissä vesissä. Joukkueen kolme viimeistä ottelua ovat päättyneet tappioon ja kaikki nämä tappiot ovat tulleet kaiken lisäksi kotikaukalossa.

Alkukaudesta todella pirteästi pelannut kojoottilauma on alkanut hiljalleen hiipua ja ensi yönä vastaan asteleva Sharks ei ainakaan tule helpottamaan kotijoukkueen tuskaa.

Vierasjoukkue Sharks on saanut koneet hyvin käyntiin viime aikoina ja tulosta syntyy. Joukkueen vierasvoittoputki on nyt kolmen ottelun mittainen ja Sharks on tällä hetkellä koko läntisen konferenssin paras vierailija.

Hailauman maalinteko on viime otteluissa ollut todella helpon näköistä ja koko joukkue puhaltaa nyt yhteen hiileen.

Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi on noussut pienen hiljaiselon jälkeen taas isoihin valoihin ja tulosta syntyy mukavaan tahtiin.

Viimeiseen kolmeen vierasotteluun oululaislähtöinen hyökkääjä on tehnyt tehot 1+1 ja toivon mukaan tuleva yönä nähdään jälleen yksi napautus maalin muodossa.

Gila River Areenassa nähdään ensi yönä vain yksi joukkue, sillä Sharks ajaa kojootit aavikolle, sillä voimalla, että heikompia hirvittää.

 

Muut valinnat:

New Jersey Devils – Ottawa Senators

Valinta: Devils 2.28

Winnipeg Jets – Nashville Predators

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.18

 

TÄSTÄ NHL-betseihin

Aiheeseen liittyvät uutiset