NHL 21.12: Jatkuuko Capitalsin voittoputki?

Viime yön vihjeet olivat pohjakosketus. Nyt tarkoituksena on kääntää kurssi nousuun Washington Capitalsin avulla.

Carolina Hurricanes – Washington Capitals

Valinta: Capitals 2.26

Sarjataulukon häntäpäässä roikkuva Carolina Hurricanes saa yön kotipelissä kovan vastuksen, kun Washington Capitals hamuaa pisteputkelle jatkoa.

Hurricanes painii vuodesta toiseen samojen haasteiden kanssa. Puolustus rakoilee ja voittoja ei saada kasaan. Maaleja on nyt 79 tehtynä, kun taas omissa on heilunut 99 kertaa. Kotijoukkueen valopilkkuja ovat olleet Justin Faulk sekä Jeff Skinner, jotka tekevät hyvää tulosta illasta toiseen. Pelaajien hyvät otteet, eivät kuitenkaan yksinään riitä pitämään joukkuetta voittojen polulla.

Vierasjoukkue Capitals on hurjassa iskussa, sillä joukkue on voittanut viisi edellistä peliä varsinaisella peliajalla. Kapteeni Alex Ovechkin on tehnyt kuluvalle kaudelle tehot 17 + 13 ja ketjukaveri Nicklas Bäckström puolestaan 10 + 21.

Ottelussa kohtaa itäisen konferenssin ykkösjoukkue Capitals, kun taas kotijoukkue Hurricanes majailee 14 sijalla. Capitals pystyy laittamaan vastustajan maalinteon todella ahtaalle. Vierasjoukkue onkin siis syytä poimia lapulle kohtuullisella kertoimella.

 

Muut valinnat:

Colorado Avalanche – Toronto Maple Leafs

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.11

 

Pittsburgh Penguins – Columbus Blue Jackets

Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2.02)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset