NHL 21.5: Sharks vs. Blues

Viime yönä nakuteltiin tulos 1/1, kun Tampa Bay Lightning voitti Pittsburgh Penguinsin ja tasoitti ottelusarjan. Tulevana yönä lähdetään San Joseen, jossa kotijoukkue Sharks isännöi St. Louis Bluesia. 

Ensi yönä lähdetään jälleen läntisen konferenssinfinaaleihin mukaan. San Jose Sharks ja St. Louis Blues iskevät yhteen neljättä kertaa ja tällä hetkellä ottelusarja on Sharksin komennossa 2-1.

Blues pystyi voittamaan joukkuieiden ensimmäisen kohtaamisen, mutta tuon ottelun jälkeen Sharks on vienyt kaksi viimeistä ottelua luvuin 3-0 ja 4-0. Blues on pelannut nyt 120 minuuttia ilman maalia ja tuska joukkueen sisällä kasvaa kovaa vauhtia.

Sharks on ottanut todella kovan yliotteen nuottipaidoista. Haipaitojen maalivahti Martin Jones on venynyt viimeisessä kahdessa ottelussa kiekon eteen 48 kertaa ja hän omilla huipputorjunnoillaan auttanut luomaan itseluottamusta koko joukkueelle.

Sharksin lento on nyt sillä tasolla, että Bluesin eväät alkavat olla syötyjä. Tästä syystä me lähdemme haipaitojen kelkkaan tulevana yönä.

Valintamme: Sharks 2.06

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset