NHL 22.1: Blackhawks huudot kaikuvat!

Viime yö oli meiltä onnistunut isku NHL-kaukaloihin. Yksi seuraajamme teki reilun 1500€ tilin NHL ja NBA -vihjeillä, joten nyt yritetään löytää uudestaan hyvät kohteet maailman parhaasta liigasta. 

Florida Panthers – Chicago Blackhawks

Valinta: Blackhawks 2.45

Floridan lämmössä Panthers saa vieraita Chicagosta, kun Blackhawks saapuu BB&T Center -areenalle testaamaan kotijoukkueen nykykuntoa.

Kissalauma on pitkän voittoputkensa jälkeen hiipunut täysin. Nyt alla on neljän ottelun tappioputki ja kaikesta tekemisestä huokuu läpi väsymys.

Panthersin pelaaminen oli voittoputkessa rentoa ja idea rikasta kiekkoa, mutta nyt homma on kääntynyt niin pahaan sumaan, että pitkä päätyyn kiekko on ainoa idean poikanen.

Kotijoukkue on pelannut viimeksi 19.tammikuuta, joten akkuja on varmasti saatu ladattua, mutta tappioputki hakkaa varmasti jokaisen pelaajan takaraivossa niin kovalla sykkeellä, että pelaaminen voi kääntyä pakko pullaksi hyvinkin nopeasti,

Ainakin siinä tapauksessa, mikäli Chicago Blackhawks aloittaa ottelussa maalinteon.

Vierailija Blackhawks on viime aikoina nostanut profiiliaan vieraissa. Viimeiseen kymmeneen vierasotteluun joukkue on poistunut kaukalosta vain kolme kertaa häviäjänä pois.

Blackhawksin kuuden vierasottelun voittoputki katkesi viime yönä, kun Tampa Bay Lightning pystyi voittamaan kotonaan vahvan intiaaniryhmän.

Panthersin ja Blackhawksin välisestä ottelusta tulee takuu varmasti tiukka vääntö, sillä molemmat joukkueet haluavat takaisin voittokantaan.

Meidän papereissamme Blackhawks tulee kuitenkin olemaan lopulta se joukkue, joka juhlii voittoa varsinaisen peliajan jälkeen.

Vieraskerroin on tässä kohtaa niin hyvä, että pakko sitä on koittaa löytyykö intiaaneista vielä voimaa sotimaan toisena iltana putkeen.

 

Tehdään vielä viikonlopun kunniaksi yksi maalintekijä tupla, jotta yön kierrosta seuraaville saadaan hyvää lisäjännitystä kehiin.

Mika Zibanejad 4.80 (Ottawa Senators)

Chris Kreider 3.80 (New York Rangers)

Muut valinnat:

Colorado Avalanche – St. Louis Blues

Valinta: Blues yli 2,5 maalia 1.85

Buffalo Sabres – Detroit Red Wings

Valinta: Yli 4,5 maalia 1.74

 

TÄSTÄ NHL-betseihin

Aiheeseen liittyvät uutiset