NHL 22.11: Verkot heilumaan!

NHL-kierros starttasi tänään jo aikasin, kun Carolina Hurricanesin ja Los Angeles Kingsin välinen ottelu alkoi 20.00. Meidän mielenkiinto kohdistuu kuitenkin yön muihin peleihin ja nyt haetaan osumia.

Columbus Blue Jackets – San Jose Sharks

Maalintekijä: Ryan Johansen 3.50 (tekee ainakin yhden maalin)

Columbus Blue Jackets on alkanut hereilemään talviuniltaan päävalmentaja John Tortorellan myötä. Joukkue on viimeiseen viiteen otteluun hävinnyt vain kerran ja edellisyönä jalkoihin jäi Nashville Predators.

Blue Jackets on viimeiseen kolmeen kotiotteluunsa ollut voittamaton. Joukkueen koko kurssi on alkanut hiljalleen kääntyä nousuun ja siinä samalla myös maalintekijämme Ryan Johansen on herännyt tähän kauteen.

Kanadalaishyökkääjä on tällä kaudella iskenyt maaleja vasta kolme, mutta tulevan ottelun jälkeen niitä on kasassa ainakin neljä.

Montreal Canadiens – New York Islanders

Valinta: P.K Subban yli 1,5 pistettä 4.00

Joukkueet kohtaavat toisensa jo kolmatta kertaa kuluvan kauden aikana. Molemmat edelliset ottelut ovat menneet Montreal Candiensin tahdissa ja uskomme tuohon vahvaan taikaan myös tulevana yönä.

Emme lähde kuitenkaan lyömään otteluun Canadiensin voittoa vaan kiinnitämme katseemme joukkueen puolustuksen supertähteen P.K Subbaniin.

Canadiensin puolustuksen kulmakivi on illasta toiseen todella vaarallinen pelaaja. Hänen mielikuvituksellaan ei ole rajoja, kun kiekko on lavassa mukana.

26-vuotias kanadalaispuolustaja nousee ottelun aikana monesti tukemaan hyökkäyksiä, joten hän on kuin neljäs hyökkääjä aina kentällä ollessaan ja tässä onkin valintamme suurin kriteeri.

Subbanin ottaminen lapulle maalintekijäksi voisi olla hyvä vaihtoehto, mutta kerroin miehen yli 1,5 pisteen otteluun on sen verran maukas, että se on pakko poimia mukaan lapulle.

Vancouver Canucks – New Jersey Devils

Valinta: Daniel Sedin yli 1,5 pistettä 4.00

Vancouver Canucks laittoi viime yön kotiottelussaan ison koneen käymään ja murskasi Chicago Blackhawksin 6-3.

Veljespari Daniel ja Henrik Sedin olivat kentän kuninkaita. Daniel nakutti hattutempun ja kirjautti vielä kirsikaksi kakun päälle yhden syöttöpisteen. Velipoika Henrik otti syöttövastuuta ja merkautti ottelussa tehot 1+3.

Canucksin eilinen pelaaminen oli niin vahvaa näytöstä, että uskomme Sedinien voimaan myös tulevana yönä, kun New Jersey Devils saapuu vierailulle Rogers Areenalle.

Lapulle emme valitse kumpaakaan Sediniä maalintekijäksi vaan lyömme rohkeasti pisteitä. Valitsemme Danielin mukaan lapulle ja uskomme hänen tehoihinsa todella hyvällä kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset