NHL 22.12: Saapuuko First Niagara Centeriin joulu?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Joulu alkaa olla jo ovella, mutta NHL-kaukaloissa mennään vielä täydellä teholla. Ensi yönä tiedossa on kymmenen ottelun kierros, joten otetaanpa porukalla nyt eurot pois maailman parhaan liigan mukana.

Joulu pysäyttää kaiken, mutta vielä ei ole aikaa juhlia, sillä NHL:ssä mennään tulevana yönä sen verran massiivisella kierroksella, että euroja on jaossa runsaasti.

Joulu on rauhoittumisen aikaa ja mekin tulemme rauhoittamaan vuoden suurimman juhlan koittaessa, mutta tulevana yönä ja seuraavana yönä NHL-kaukaloissa mennään sen verran isojen kierrosten kanssa, että vielä ei ole aikaa rauhoittua.

Buffalo Sabres – Carolina Hurricanes

Valinta: Sabres 1.85 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Kotijoukkueen roolissa tulevana yönä pelaava Buffalo Sabres saapuu takaisin kotikaukaloonsa kahden ottelun vieraskiertueelta. Joukkue kohtasi lyhyellä vierasmatkallaan Carolina Hurricanes ja Florida Panthersin. Molemmista otteluista tuli kuokkaan jatkoajan kautta, joten kiertue ei ollut täydellinen, mutta ei se ollut myöskään huono.

Sabres saa nyt revanssin Hurricanesin kanssa ja kotikaukalossaan joukkue tulee varmasti olemaan hallitsevampi osapuoli yllätysvalmista Hurricanesia vastaan. Sabres on kahden ottelun voittoputkessa, kun kuntoa mitataan kotikaukalon otteluista, joten joukkue on viime aikoina ollut hyvinkin pirteänä First Niagara Centerissä.

Sabres on ollut historiankirjojen mukaan aina hyvä kotonaan Hurricanesia vastaan, sillä joukkue on hävinnyt hurrikaaniryhmälle First Niagara Centerissä viimeksi 24.1.2014. Tuon otelun jälkeen joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuudesti Sabresin kotikonnuilla ja jokaisella kerralla pisteet ovat jääneet Buffaloon.

Historia on historiaa, mutta NHL-maailmassa hyvinkin usein historia toistaa itseään. On totta, että Hurricanes on kuluvalla kaudella ollut todella hyvä ja joukkue on jokaisena iltana siinä iskussa, että se pystyy haastamaan kenet tahansa.

Molemmat joukkueet pelasivat todella hyvää kiekkoa viime kohtaamisessa muutama päivä sitten ja tulevassa kohtaamisessa tuo sama jatkuu. Maaleja tullaa näkemään vähän, joten underin pelaaminenkin tähän kohteeseen on hyvä valinta.

Toinen esille nostettava kohde on Rasmus Ristolaisen ainakin yhden pisteen ilta. Sabresin puolustuksen liideri pelaa loistavaa kautta ja etenkin kotiotteluissa Ristolainen on useasti mukana pistekarkeloissa.

Me uskomme kuitenkin Sabresin pienehköön kotitaikaan ja napsimme Sabresin kotivoiton pienellä varmistuksella.

Muut valinnat:

Wild 2.05 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Bruins 2.55

Maple Leafs -1,5 3.10

Ottawa Senators – Anaheim Ducks yli 5,5 maalia 2.05

Los Angeles Kings: Jeff Carter 1.80 (tekee ainakin yhden pisteen)

Vancouver Canucks: Jannik Hansen 3.80 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin joulukalenteriin!

Katso miten muut ovat veikanneet!

Aiheeseen liittyvät uutiset