NHL 22.12: Wild vs. Canadiens

Viime yön NHL-kierros oli vihjeiden osalta lähes nappisuoritus. Tulos 2/3 antaa jälleen uskoa parempaan huomiseen. Tulevana yönä on edessä kymmenen ottelun kierros ja meidän katseemme kääntyy suomalaisjoukkue Minnesota Wildin suuntaan.

Minnesota Wild – Montreal Canadiens

Valinta: Wild 2.19

Minnesodassa nähdään tulevan yön kierroksen ehkä mielenkiintoisin kamppailu, kun Montreal Canadiens jatkaa pitkää vieraskiertuettaan ja pysäyttää karavaaninsa seuraavaksi Wildin kotiluolaan.

Wild kohtasi viime yön kotiottelussaan NHL:än kuumimman joukkueen, kun Dallas Stars vieraili Xcel Energy Centerissä. Wild aloitti ottelun tyylilleen uskollisena ja painoi heti ottelun alkuun muutaman kaapin Starsin Kari Lehtosen selän taakse.

Kotijoukkueen tahti ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti, kun Stars laittoi ison vaihteen päälle ja voitti ottelun lopulta 3-6 lukemin.

Suomalaisten takuuseura Wild on ollut koko kuluvan kauden timanttisen kova kotijoukkue, vaikka vieraissa pelit ovat menneet vaihtelevasti. Joukkue on hävinnyt kauden aikana kotonaan vain viisi ottelua ja vain kerran Wild on kahdessa peräkkäisessä kotiottelussa kärsinyt tappion.

Vierasjoukkue Canadiens on kauden aikana pelannut todella loistavaa kiekkoa kotihallissaan, mutta vieraissa joukkue on ollut kuin varjo. Tällä hetkellä joukkue on hävinnyt neljä viimeistä vierasotteluaan, joten saapuminen Wildin kotiluolaan tulee olemaan todellinen tuskien taival.

Wildin suomalaistähdet Mikko Koivu ja Mikael Granlund viettivät eilisessä ottelussa hiljaiseloa, joten nyt näiden kahden pistenikkarin olisi otettava jälleen joukkuetta reppuselkään, jotta pisteet jäisivät Wildille.

Joukkueet, eivät ole kohdanneet toisiaan vielä tämän kauden aikana, mutta viime kaudella kohtaamisia oli kaksi  ja näissä otteluissa kotitaika pysyi molemmilla hallussa varmoin ottein.

Wild on ottelun ennakkosuosikki, mutta yli kahden kerroin on tässä tapauksessa todella hyvää valuuttaa, kun ottaa huomioon Canadiensin vierastuskan ja Wildin todella hyvän kotivireen.

 

Muut valinnat:

Arizona Coyotes – Toronta Maple Leafs

Leo Komarov 3.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Calgary Flames – Winnipeg Jets

Flames 1.84 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Florida Panthers – Ottawa Senators

Jonathan Huberdeau 1.85 (tekee ainakin yhden pisteen)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset