NHL 23.10: Talviklassikko kutsuu pipolätkään!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL:ssä on luvassa kauden ensimmäinen Heritage Classic eli talviklassikko, kun Winnipeg Jets ja Edmonton Oilers kohtaavat pipolätkän merkeissä. Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joten tätä ei kannata missata.

Tuleva NHL-kierros starttaa tänään jo 22.00, kun Winnipeg Jets ja Edmonton Oilers kohtaavat ulkoilmaottelun merkeissä. Kierroksen pääottelu on ehdottomasti Jetsin ja Oilersin kohtaaminen, mutta tulevana yönä Suomen aikaan pelataan vielä kolme kivenkovaa kohtaamista, joten betsattavaa löytyy kohtuullisesti.

Winnipeg Jets – Edmonton Oilers

Valinta: Yli 5,5 maalia 1.82 (Coolbet)

Nyt on luvassa mahtavaa herkkua jääkiekon ystäville, sillä tulevalla kierroksella palataan NHL:ssä alkulähteille ja laitetaan kiekkoa liikkeelle ulkoilmassa talviklassikon merkeissä.

Kauden ensimmäisessä talviklassikko matsissa toisensa kohtaavat Jets ja Oilers, joten luvassa on takuuvarmasti hienoja maaleja sekä uskomatonta taituruutta, kun nuoret tähdet Connor McDavidin ja Patrik Laineen johdolla pääsevät nauttimaan pipolätkästä.

Ottelusta voi tulla täydellinen sirkus maalien osalta, mikäli joukkueet päättävät antaa tunnelman viedä mukanaan ja tarjoilevat yleisölle lätkän parasta antia eli upeita suorituksia maalien muodossa.

Jets ja Oilers ovat muutamissa viime kohtaamisissa mättäneet maaleja urakalla, joten käyrä tämänkin ottelun osalta näyttää samaa. Molemmissa joukkueissa löytyy ratkaisuvoimaa ja kuluvan kauden ottelut todistavat tämän, sillä molempien joukkueiden otteluissa on tullut keskimäärin yli seitsemän osumaa ottelua kohden.

Me uskomme vahvasti overtalkoisiin ja siihen tosiasiaan, että talviklassikko herättää joukkueiden pelaajissa lapsuudenajat mieleen, joilloin NHL oli vain unelma ja pipopäässä tehty maali kotipihalla oli ensimmäinen askel kohti unelmaa.

Muut valinnat:

New York Rangers – Arizona Coyotes yli 5,5 maalia 2.12 (Coolbet)

Anaheim Ducks – Vancouver Canucks X2 1.88 (Coolbet)

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset