NHL 23.11: Manhattanin valtiaat

Eilinen yö oli NHL:n osalta lähes nappisuoritus, sillä tulos 3/3 jäi vain pisteen päähän, kun Vancouver Canucksin Daniel Sedinin tehot jäivät vain yhteen syöttöpisteeseen. Matka kohti täyskättä jatkuu tulevana yönä uusi kujein.  

New York Rangers – Nashville Predators

Valinta: New York Rangers -1,5 3.00

Ison omenan valtiaat ovat kuluvalla kaudella olleet jälleen niin hyviä kuin osattiin odottaa. Joukkueen kemia on viime kaudesta mennyt jälleen askeleen eteenpäin ja päävalmentaja Alain Vigneaultin pelisysteemi tulee kaikilla nyt suoraan selkäytimestä.

New York Rangersin kotivoittojen putki on tällä hetkellä kahdeksan ottelun mittainen ja joukkue on viimeksi hävinnyt kotonaan yli kuukausi sitten.

Nashville Predators jatkaa vieraskiertuettaan. Kiertueen kaksi ensimmäistä ottelua toivat mukanaan vain tappioita. Ensin Columbus Blue Jackets nollasi Predatorsin 4-0 ja heti seuraavana päivänä Minnesota Wild jätti sapellihampaat maaleitta ja voitti ottelun 4-0.

Predatorsin lähtö tähän otteluun ei siis ole mitenkään helppo tilanne ja olisi todella suuri yllätys, mikäli Rangers ei tätä ottelua voittaisi runsaslukuisesti.

Joukkeet eivät ole kohdanneet toisiaan kuluvalla kaudella vielä kertaakaan. Viime kaudella käyntiin yksi keskinäinen kamppailu ja tämän Rangers vei nimiinsä 4-1 Manhanttanin-illassa.

Lyömme rohkeasti lapulle Rangersin runsasmaalista voittoa hyvän kotisaldon turvin ja Predatorsin kehnon vierassaldon takia.

Washington Capitals – Edmonton Oilers

Valinta: Washington Capitals yli 3,5 maalia 2.10

Washington Capitalsilla menee nyt lujaa kotihallissa ja maalinteko maistuu. Viime ottelussa Colorado Avalanche jäi Capitalsin jalkoihin luvuin 7-3.

Capitals ja Edmonton Oilers ovat kohdanneet toisensa jo kertaalleen tämän sesongin aikana.

Capitals oli tuossa kohtaamisessa täyttä rautaa ja voitti ottelun 7-4. Viime kamppailu pelattiin Edmontonissa, joten nyt kotihallissaan Capitals haluaa saada saman höyryn päälle kuin viime kohtaamisessa.

Oilers on ollut pienellä tuuliajolla vierasotteluissaan läpi kauden ja nytkin alla on kahden ottelun tappioputki vieraskaukaloissa.

Oilers hävisi 13.11 Arizona Coyotesille 4-1 ja 15.11 joukkue kävi hakemassa pataan 4-3 Los Angeles Kingsiltä.

Capitals tulee olemaan ottelun herra ja hidalgo. Hyökkääjä Aleksander Ovechkinin johdolla joukkue tulee takuuvarmasti takomaan ainakin sen neljä maalia Oilersin tolppien väliin ja kerroinkin tälle maalimäärälle on todella hyvä, kun ottaa huomioon Capitalsin viimeisimmän kotiottelun.

 

Maalitekijät:

New York Rangers – Nashville Predators

Rick Nash 2.70 (tekee ainakin yhden maalin)

Washington Capitals – Edmonton Oilers

Aleksander Ovechkin 2.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Buffalo Sabres – St. Louis Blues

Vladimir Tarasenko 2.26 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset