NHL 24.11 Stars yön pankki!

NHL | vetovihjeet.com

Viime yön NHL-kierros toi mukanaan muutaman osuman, mutta jackpotti jäi turhan kauas. NHL-maailma on ihmeellinen ja kaikki on mahdollista, joten matka jatkuu.

Dallas Stars – Ottawa Senators

Valinta: Dallas Stars 1.91

Tasaisen kovaa porskuttava Dallas Stars kohtaa kotiottelussaan Ottawa Senatorsin.

Starsin peli on kulkenut todella hyvin ja joukkue on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa keikkuen samalla läntisen konferenssin piikkipaikalla.

Vastaan asettuva Senators aloitti kautensa heikosti, mutta on pystynyt parantamaan peliään kauden mittaan ja alla on nyt kaksi voittoa. Joukkue on kahteen viimeiseen otteluun viimeistellyt seitsemän osumaa ja omissa ei ole kolissut kertaakaan.

Uskomme kuitenkin, että Jamie Bennin ja Tyler Seguinin johtama Starsin ykköskenttä on liian iso pala purtavaksi Senatorsille. Lisäksi Starsin kummatkin suomalaisvahdit ovat olleet niin hyvässä iskussa, että kumpi tahansa pystyy olemaan voiton takuumiehenä kotijoukkueelle,

Anaheim Ducks – Calgary Flames

Valinta: Calgary Flames 3.35

Tällä kaudella eniten NHL:ssä alisuorittanut joukkue Anaheim Ducks haastaa yön toisessa kohtaamisessa Calgary Flamesin.

Ankkapaidoilla on edellisestä ottelusta alla 5-0 tappio Tampa Bay Lightningille. Ducks majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin sijalla 11.

Yhtä pistettä alempaa löytyy vierasjoukkue Flames, joten odotettavissa on kova vääntö pistesijoituksista.

Ducksin maalinteko on takkuillut, eikä kotijoukkueen kapteeni Ryan Getzlaf ole pystynyt johdattamaan ankkoja yhtä huikeisiin suorituksiin kuin viime kaudella.

Vierasjoukkueen tolppien välissä aloittaa suomalaisvahti Karri Rämö. Asikkalasta maailmalle lähtenyt maalivahti oli alkukaudesta joukkueen pelinappula, mutta nyt paikka ykkösvahtina on irronut taistelun kautta.

Flames liihottaa tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa ja joukkueesta paistaa ulos nyt kova usko omaan tekemiseen vaikeahkon alkukauden jälkeen.

Toimituksemme näkee, että Flames on yön kohtaamisessa parempi osapuoli ja vierasjoukkue on hyvä valinta lapulle maukkaalla kertoimella!

 

Maalintekijät:

Dallas Stars – Ottawa Senators

Tyler Seguin 2.10 (tekee ainakin yhden maalin)

Anaheim Ducks – Calgary Flames

Sean Monahan 3.60 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset