NHL 24.5: Lightning vs. Penguins

Muutaman yön tauon jälkeen hypätään mukaan NHL-kaukaloihin. Tampa Bay Lightning isännöi Pittsburgh Penguinsia ja homman nimi on pingviineillä tulos tai ulos. 

Yö on NHL aikaa ja me lähdetään pienen hengen vedon jälkeen mukaan betsikentälle. Tampassa on yöllä kuuma peli edessä, kun Lightning voi voittamalla ottelun lähettää Pittsburgh Penguinsin kesälaitumille.

Salamapaidat ovat vieneet nyt kaksi viimeistä ottelua nimiinsä ja sarjan yliote on todellakin siirtynyt Lightningin puolelle. Amelia Areenan Lightning-faniryhmä voi tulevana yönä olla se kuudes pelaaja, joka saa kotijoukkueen lentoon.

Penguins lähti viime ottelussa leikkimään maalivahtia peliä, kun Marc-Andre Fleury ei onnistunut pelaamaan joukkueelle voittoa. Penguinsin nuori maalivahti Matt Murray on ollut joukkueen ykköstorjuja pudotuspelien aikana, mutta edellisessä ottelussa Fleurylle haluttiin antaa tilaisuus, joka ei kuitenkaan kantanut hedelmää.

 

Nyt Penguins laittaa tulevaan otteluun maaliin jälleen Murrayn. Yksi mies muuttuu tolppien välissä edelliseen otteluun verrattuna, mutta tällä vaihdoksella voi olla isoja vaikutuksia henkisellä puolella, kun mietitään nuoren Murrayn pääkoppaa.

Hän on pelannut hyvillä otteillaan itselleen ykkösmaalivahdin paikan pudotuspeleissä ja yhtäkkiä joukkueen valmennus päättää vaihtaa toisen maalivahdin tolppien väliin. Fleurylle haluttiin antaa paikkka, mutta se kokeilu saattaa lopettaa koko Penguinsin kauden tulevana yönä.

Me olemme sitä mieltä, että Murrayn henkinen puoli laitettiin palasiksi, kun hänet penkitettiin kesken Lightning sarjan. Tästä syystä me toivotamme pingviineille hyvää kesälomaa ja lyömme kotijoukkueen voittoa lapulle.

Me uskomme, että Penguinsin valmennus mokasi maalivahtipelinsä ja tämä kostautuu tulevana yönä todella kohtalokkaasti.

Valintamme: Lightning 2.80 

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset