NHL 25.11: Black Friday – suuri mahdollisuus vai ei?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Black Friday ja NHL-kierros starttaa tänään jo 20:00, kun Philadelphia Flyers ja New York Rangers avaavat kierroksen. Me lähdemme liikkeelle tuon ottelun myötä ja otamme kohteita mukaan myös yön kamppailuista.

Tänään NHL-kierros laitetaan liikkeelle jo 20:00, kun paikallispelin huumaa hehkuva ottelu Philadelphia Flyersin ja New York Rangersin välillä aloittaa yön pikkutunneille jatkuvan kierroksen.

Philadelphia Flyers – New York Rangers

Yli 5,5 maalia 1.93 (Coolbet)

Suomessa jyllää Black friday -hullutpäivät ja me vietämme sen NHL-kiekon mukana. Kierroksen avaava ottelu Philadelphia Flyersin ja New York Rangersin välillä tulee olemaan takuuvarmasti laadukasta kiekkoa, josta viihdearvoa ei tule puuttumaan.

Kotijoukkueen roolissa operoiva Flyers on kulkenut viime aikoina suhteellisen ailahtevasti. Joukkue voittaa ensin laadukkaalla ja määrätietoisen kurinalaisella suorituksella ottelun, mutta seuraavassa kamppailussa koko paketti hajoaa täydellisesti käsiin.

Joukkueen viimeisin ottelu päättyi tappioon Tampa Bay Lightningin vieraana, kun salamaryhmä vei kamppailun 4-2 lukemin. Ennen tuota ottelu Flyers voitti kuitenkin Florida Panthersin vieraissa, joten joukkueen aaltoliike on nyt siinä pisteessä, että tänään pitäisi sitten tulla voitto.

Flyers on itäisen konferenssin jälkipäähän kuuluvia joukkueita, kun hommaa katsotaan kotihallissa pelaamisen osalta. Vastustaja Rangers on taas konferenssin kärkipään jengejä, kun hommaa mitataan vierasotteluiden osalta, joten tässä kohtaa kuppi kääntyisi Rangersin puoleen.

Flyers on hyökkäyskalustonsa osalta erittäin hyvin liikkuva ja nopea joukkue, joten Rangersin puolustus tulee olemaan todella suurissa vaikeuksissa Flyersin kanssa. Rangers on yksi NHL:n nopeimpia joukkueita hyökkäyspään osalta, mutta puolustuslinjan hitaus kostautuu välillä todella suuresti ja tältä osin otteluun voisi pelata huoletta Flyersia.

Rangersin viime ottelu Pittsburgh Penguinsia vastaan oli täydellinen katastrofi. Joukkueen puolustus oli uskomattoman hidas ja tolppien välissä pelannut Henrik Lundqvist oli jossain muualla kuin omalla työpaikallaan. Joukkue on takuuvarmasti käsittellyt tuon ottelun, mutta tuollaista floppia on vaikea heti sulkea pois mielestä.

Flyers ja Rangers eivät ole kohdanneet toisiaan vielä kuluvan kauden aikana, mutta harjoituskaudella pelattu ottelu päättyi Flyersin 4-2 -vierasvoittoon.

Molempien joukkueiden otteluissa tulee tasaiseen tahtiin runsaasti maaleja ja tulevassa kamppailussakin täydellinen maalisirkus tulee olemaan todella lähellä.

Molemmilla joukkueilla on tappio alla ja molempien suurin fokus on nyt paluussa voittokantaan, joten ottelusta voi hyvinkin odottaa hurlumhei -kiekkoa, kuten näiden kahden joukkueen välillä ollaan usein totuttu näkemään.

Aloittavia maalivahteja ei ole vielä jutun kirjoitusvaiheessa vahvistettu, mutta Flyersin maalilla nähdään todennäköisesti Steve Mason ja Rangersin päädyssä pitäisi olla Antti Raanta maalinsuulla, sillä Lundqvist oli viime ottelussaan täydellisesti hukassa.

Me otamme otteluun kohteeksi maalitalkoot, mutta Flyersin kotivoittoa kannatta ehdottomasti kokeilla.

Muut valinnat:

Penguins 2.45

Capitals 1.80

Predators -1,5 2.55

Lightning 2.00

Oilers 2.10

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset