NHL 25.3: Pitkäperjantai

Pääsiäinen tekee tuloaan ja NHL-kierros on jälleen edessä. Yön kierroksella pelataan kolme ottelua, joten pelattavaa ei mitään hirvittävästi löydy, mutta muutama hyvä kohde jäi kuitenkin haaviin.

New Jersey Devils – Washington Capitals

Valinta: Kyle Palmieri 2.05 (tekee ainakin yhden pisteen)

Vierasjoukkue Washington Capitals kuuluu NHL:n parhaaseen A-luokkaan ja joukkueen kausi tulee todennäköisesti jatkumaan pitkälle kevääseen. Kotijoukkue New Jersey Devilsillä on teoreettiset mahdollisuuden pudotuspeleihin, mutta oljen korsi on hyvin ohut.

Devils on kuitenkin viime aikoina esittänyt pirteitä otteita, sillä viimeiseen kymmeneen koitokseen joukkue on vain neljä kertaa poistunut kaukalosta hävijänä pukusuojaan. Pirusarvien hyvän vireen sai edellisyönä kokea Pittsburgh Penguins, kun Devils haki pingviiniluolasta komea 3-0 -voiton.

Devilsin sankari tuossa ottelussa oli hyökkääjä Kyle Palmieri. Yhdysvaltalaishyökkääjä nakutti ottelussa muutaman komean osuman ja hän kuuluu joukkueen ehdottomaan tähdistöön illasta toiseen.

Capitals on joukkueena huomattavasti laadukkaampi, mutta viimeiset ottelut etenkin vieraissa, eivät ole täysin vakuuttaneet. Devils pystyy hyvänä iltana yllättämään Capitalsin, mutta me emme kuitenkaan lähde hakemaan tähän otteluun kotivoittoa, sillä Palmierin kerroin yhdelle pisteelle sen verran kova, että sitä on mahdoton ohittaa.

Muut valinnat:

St. Louis Blues – Vancouver Canucks

Valinta: Yli 5 maalia 2.07

 

Lisää betsejä täältä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset