NHL 25.5: Sharks vs. Blues

Viime yö oli meiltä kuopan kaivuu, kun Pittsburgh Penguins ei suostunutkaan lomille. Ensi yönä katsotaan soittaako San Jose Sharks nuottikirjaa viimeisen kerran, kun St. Louis Bluesilla on sama tilanne kuin viime yönä pingviineillä.

Ensi yönä mennään jälleen NHL-puolella ja San Josessa nähdään tiukka vääntö, sillä kotijoukkue Sharks on karannut ottelusarjassa 3-2 johtoon ja tämän tarkoittaa St. Louis Bluesin kohdalla pakko voittoa.

Joukkueet kohtasivat viimeksi edellisyönä ja tuolloin Sharks soitti Scottrade Centerissä niin korkeita nuotteja, että kotijoukkue ei tässä tanssissa mukana pysynyt. Sharks vei ottelun lähes näytöstyyliin 6-3 lukemin.

Nyt tilanne on jälleen uusi, kun karavaani saapuu jälleen hai-areenalle. Viimeksi, kun joukkueet kohtasivat SAP Centerissä oli Bluesin meno liian kovaa Sharksille, sillä vierasjoukkue korjasi voiton tuolloin numeroin 6-3.

Tulevasta ottelusta ei varmastikaan puutu latausta kummaltakaan joukkueelta, joten ottelussa voi tapahtua mitä tahansa.

Sharks lähtee otteluun samalla kokoonpanolla, millä joukkue on pelannut koko sarjan ajan.

Sharks ei ole muuttanut kokoonpanossaan mitään, jos Matt Nieton loukkaantuminen unohdetaan niin hailauma on Nashville Predators sarjan voitetun gamesevenin jälkeen pitänyt samat koostumukset.

Bluesin puolella on muutoksia tullut tasaiseen tahtiin ja nytkin kokoonpano muuttuu. Viimeiset kaksi peliä maalia vartioinut Jake Allen saa antaa tilaa Brian Elliotille. Hyökkäyspäässä ikitaistelija Scottie Upshall hyppää jälleen askiin, joten taas kokoonpano elää suhteellisen paljon.

Sharksin vahvuus on koko pudotuspeli-kevään ollut tasaisuus ja vahva luotto omaan tekemiseen. Joukkue ei ole lähenyt leikkimään kokoonpano muutoksilla vaan valmennus on uskonut jätkien pelaamiseen kaukalossa.

Tämä vahvuus nähtiin jo Predators-sarjassa, sillä Sharks ei muuttanut mitään asioita, vaikka ottelusarja venyi aina gameseveniin asti.

Sharks on joukkueena enemmän ME kuin Blues ja tästä syystä me uskomme haiterrioriin tulevana yönä.

Valintamme: Sharks -1,5 2.90 / Tulosveto: 6-3.

 

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset