NHL 26.10: New York Rangers – Boston Bruins

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL:ssä mennään jälleen ensi yönä neljän ottelun voimalla ja meidän mielenkiintomme on New Yorkissa, jossa kotijoukkue Rangers saa vastaansa Boston Bruinsin. 

On tämä mahtavaa aikaa, kun maailman parhaassa liigassa pelataan lähes jokaisena yönä ja koko maailma saa nauttia NHL:n vauhdista. Me otamme tänään tarkempaan analyysiin New York Rangersin ja Boston Bruinsin välienselvittelyn, joten tervetuloa mukaan viettämään unetonta yötä kanssamme.

New York Rangers – Boston Bruins

Madison Square Garden räjähtää täyteen huutoon tulevana yönä Suomen aikaan 03:00, kun Rangers saa vastaansa Bruinsin. Joukkueet lähtevät otteluun täysin erinlaisista asetelmista, sillä Rangers on kahden ottelun voittoputkessa, kun taas Bruins laahustaa muutaman matsin tappioputkessa.

Ison omenan valtiaat voittivat vieraissa ensin Washington Capitalsin ja viime ottelussa jalkoihin jäi Arizona Coyotes.

Rangersia povattiin ennen kauden alkua todella nopeaksi joukkueeksi ja tämä fakta on todella näkynyt kentällä. Joukkue liikkuu täysin erinlaisella sykkeellä viime kauteen verrattuna ja tämä asia tekee jokaiselle vastustajalle Rangersia vastaan pelaamisen haastavaksi.

Sinipaitojen ongelmaksi onkin nyt muodostunut puolustuspelaamisen hitaus, sillä joukkueen alakerrasta puuttuu kiekollista osaamista, kun pakkaa verrataan muihin NHL:än kärkijoukkueisiin.

Kapteeni Ryan McDonagh on joukkueen alakerran liideri ja hänen kiekollista osaamista ei ketään moiti, mutta hänen jälkeensä puolustuslinjasta ei löydy toista, joka pystyisi olemaan liideri myös hyökkäyspäähän.

Nuori miehen alku Brady Skjei on kiekollisesti taitava ja hänestä on tulossa hyvä liideri kiekollisesti, mutta hänen aikansa ei ole vielä. Nuorukainen tarvitsee vielä aikaa kehittyä, joten tilanne on se, että Rangersin on lähdettävä vielä pelaaja-kaupoille, jotta puolustuksen kiekollista nopeutta saadaan nostettua.

Palataanpa tulevaan taistoon. Rangers lähtee otteluun Coyotesia vastaan voitokkaasti pelanneella kokoonpanolla. Viime ottelusta sivussa ollut Chris Kreider on saanut tietojen mukaan niskansa kuntoon, mutta hänen pelaaminen ei todennäköisesti toteudu kuitenkaan vielä tuleva yönä.

Joukkueelta on sivussa myös hyökkääjä Pavel Buchnevich, joka parantelee selkäänsä vielä perjantaihin asti, joilloin Rangers kohtaa Carolina Hurricanesin.

Rangers on hävinnyt Bruinsille viimeksi kotikaukalossaan 3. maaliskuuta vuonna 2014. Tuon ottelun jälkeen joukkueet ovat kohdanneet neljä kertaa MSG:llä ja jokaisella kerralla Rangers on korjannut voiton varsinaisella peliajalla.

Tule takaisin Rask!

Bruinsin pelaaminen on tällä hetkellä sekaisin ja joukkueen suorittaminen on hukassa. Asioita voi olla monia, mutta yksi suurin palanen on Tuukka Raskin puuttuminen tolppien välistä. Suomalaisvahti on ollut sivussa nyt kahdesta ottelusta ja molemmat Bruins on hävinnyt.

Tulevassa ottelussa tarina on sama, sillä Rask on edelleen lasaretin puolella ja joukkueen maalilla nähdään Zane McIntyre. Viime ottelussa Wildia vastaan McIntyre vaihdettiin pois maalilta Wildin 3-0 maalin jälkeen. Hänet korvasi Malcom Subban, joka toimii tulevassakin ottelussa kakkosveskarin roolissa.

Bruins hävisi Wildille lopulta 5-0 lukemin, joten paljon täytyy parantua, mikäli joukkue aikoo pysäyttää Rangersin.

Rangersin tolppien välissä jatkaa voitokkaasti jo kahdesti peräkkäin pelannut Henrik Lundqvist, joten maalivahtiosastolla etu on Rangersilla.

Bruinsilta on sivussa myös kesän hankinta David Backes, joten hyökkäyspäästä puuttuu runsaasti maalintekovoimaa ja ennenkaikkea keskikaistan taistelutahtoa.

Me uskomme vahvasti kotijoukkueen liitoon ja siihen faktaan, että ilman Raskia Bruins jää Rangersin jalkoihin historian toistaessa itseään.

Valinta: Rangers 1.90 (Coolbet)

Kokoonpanot:

rangers   boston

rangersbruins

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset