NHL 26.2.2017: Prime Time -lätkää luvassa!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL:ssä pelataan tänään Prime Time -lätkää ja me teimme valinnat näihin suomalaisittan parhaaseen katseluaikaan pelattaviin otteluihin. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Boston Bruins ja Dallas Stars ja hieman myöhemmin toisistaan mittaa ottavat Calgary Flames ja Carolina Hurricanes.

Dallas Stars – Boston Bruins

Valinta: X (3.80)

Dallas Stars palasi kotiin nihkeän vieraspelikiertueen jälkeen ja on ottanut viimeisistä kahdesta matsistaan kaksi voittoa. Ylipäätään Starsin vieraspelaaminen on ollut kauden aikana melko heikkoa tekemistä, mutta kotona on sentään saatu kasaan enemmän voittoja kuin tappioita.

Kuntopuntarin valossa Dallas on melko heikko nippu eikä siltä ole pidemmällä otannalla havaittavissa kunnollista pelivirettä. Kaksi kotivoittoa on kuitenkin todennäköisesti jälleen valanut uskoa joukkueeseen.

Vierailija Boston Bruins puolestaan on lyhyellä otannalla kuntopuntarin piikkipaikalla ja joukkue onkin pelannut kelpo ottein viime aikoina. Boston on myös hyvä vierasjoukkue, sillä se on napannut kauden aikana peräti 16 vierasvoittoa. Jos tätä verrataan esim Dallasin seitsemään vierasvoittoon, on selvää että Bruinsilla peli kulkee vieraissa melko hyvin.

Dallas Starsin viimeaikainen kotivire ja Bostonin hyvä vieraspelaaminen asettavatkin otteluun mielenkiintoiset ennakkoasetelmat. Suomalaisittain seurattavaa riittää myös maalivahtipelissä, kun peliaikaa tänään saavat tämän hetken tiedon mukaan Tuukka Rask ja Kari Lehtonen.

Dallasin kotipelit ovat melko maalirikkaita matseja ja ovatkin itseasiassa läntisen konferenssin suurimaalisimpsia 5.8 maalin keskiarvolla. Puolestaan Bostonin vierasotteluissa maalimäärä hipoo keskimäärin viiden maalin tuntumaa, joten 5 maalia tai yli olisi näiden lukujen valossa parasta lähteä pelaamaan.

Kertoimien valossa otteluun ei kuitenkaan ihan mielettömiä pelivaihtoehtoja ole, mutta tasurin 3.80 kerroin vaikuttaa korkealta näinkin tasaisien lähtökohtien matsiin. Otetaan siis rohkeasti tasuri lapulle ja toivottavasti saadaan nauttia Prime Time –lätkästä pitkän kaavan kautta!

Muut valinnat:

Calgary Flames ML (2.10)

NHL-kohteet talteen tästä!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset