NHL 26.5: Penguins vs. Lightning

Viime yönä NHL-kaukalot toivat tilin, kun San Jose Shark lähetti St. Louis Bluesin lomille. Ensi yönä haetaan Sharksille vastustajaa finaaliin, kun Pittsburgh Penguins ja Tampa Bay Lightning kohtaavat gamesevenin merkeissä.

Viime yönä NHL-puoli oli onnistunut sijoitus, mutta tulevana yönä homma mutkistuu todenteolla. Pittsburghissa nimittäin pelataan kuolemanpeli, kun kotijoukkue Penguins ja vierailija Tampa Bay Lightning kohtaavat kaiken lopettavassa gamesevenissä.

Penguins pystyi edellisyönä väistämään lomat, kun joukkue haki 5-2 -voiton Tampan kotiareenalta.

Nyt tilanne on jälleen siis auki ja edessä on peli missä voi tapahtua aivan mitä tahansa. Monta kertaa on jo kuluvan kauden pudotuspelien aikana tullut todettua, että gameseven jotain niin raastavaa, että siitä betsaaminen on lähellä hulluutta.

Me emme kuitenkaan pelkää vaan lähdemme rohkeasti avaamaan hieman pakettia.

Penguins on sarjan aikana kahdesti hävinnyt vain kerran voittanut Lightningin kotiareenallaan Consol Energy Centerissä. Salamapaidat ovat taas hävinneet koko pudotuspeli-kevään aikana vain kahdesti vieraskentällä ja näistäkin toinen tappio tuli jatkoajalla juurikin Penguinsille.

Lightning kärsii tällä hetkellä kahden ison palasen puuttumisesta. Ykkösmaalivahti Ben Bishop on edelleen lasaretin puolella puolikuntoisena ja kapteeni Steven Stamkos on ollut sivussa koko pudotuspelien ajan. Lightning ryhmä on kuitenkin osoittanut kevään aikana, että joukkue on valmis taistelemaan, vaikka isot palaset kentältä puuttuvat.

Tuleva ottelu ei ole missään tapauksessa niin selvä kotivoitto, kun kertoimet antavat ymmärtää. Penguinsin voiton kerroin on reilusti alle kahden, kun taas Lightningin kerroin on tasan neljä. Meidän mielestä jokin tuossa yhtälössä mättää ja pahasti.

Gameseven on aina niin julmaa touhua, että kumpi tahansa voi viedä potin mukanaan. Tässä kohtaa päivän kunto kertoo kaiken ja meidän mielestä salamapaidat ovat joukkue, joka marssii tästä leikistä voittajana pois.

Valintamme: Lightning 2.80 (mukaan lukien jatkoaika)

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset