NHL 27.1: Lightning on yön rahapuu!

NHL-vihjeet ovat viettäneet hieman hiljaiseloa. Tulevana yönä homma otetaan kuitenkin jälleen haltuun ja neljän ottelun kierrokselta yritetään poimia voittavia kohteita.

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs

Valinta: Lightning -1,5 2.28

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä todella kovassa iskussa. Joukkueen otteisiin on tullut ryhtiliike ja pienetkin alkukauden virheet on saatu kitkettyä lähes olemattomiin.

Lightning liiteli seitsemän ottelun voittoputkessa, mutta vierailu Florida Panthersin kotiluolassa 24.tammikuuta katkaisi joukkueen lennon, joten salamapaidat hinkuvat kotikentällä takuu varmasti takaisin voittokantaan.

Joukkue ei ole hävinnyt kotihallissaan vielä tämän vuoden puolella ja viimeiseen kolmeen kotikoitokseen Lightning on kahdesti ottanut selvän niskalenkin vastustajastaan.

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafsin vieraspelaaminen on viimeiseen viiteen otteluun ollut todella järkyttävää. Viiteen viimeiseen vierasotteluun matkaan on tarttunut vain yksi voitto ja maalinteko on ollut kiven alla.

Lightning tulee kotikaukalossaan ryminällä heti alkuminuuteista lähtien ja Maple Leafsin maalinsuulla Jonathan Bernier tulee samaan todellisen kiekkosateen koko ottelun ajan.

Salamapaitojen kapteeni Steven Stamkos johdattaa joukkueensa yöllä kentälle ja Maple Leafs saa toivon jatkoa huonolle vieraspelaamiselleen.

Lightningin kerroin suoralle voitolle ei ole mikään maailman paras, mutta kahden maalin voitto tarjoilee kertoimenkin jo kohdilleen.

 

Muut valinnat:

Washington Capitals – Philadelphia Flyers

Valinta: Capitals 1.72

Calgary Flames – Nashville Predators

Valinta: Predators 2.47

Los Angeles Kings – Colorado Avalanche

Valinta: Vincent Lecavalier 4.40 (tekee ainakin yhden maalin)

 

TÄSTÄ NHL-betseihin

Aiheeseen liittyvät uutiset