NHL 27.10: Pingviinien matkassa yöhön!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Viime yönä tehtiin täydellinen tulos NHL-kaukaloista, kun New York Rangers oli kotikaukalossa juuri niin hyvä kuin oletimme. Tulevana yönä luotetaan pingviinien lentoon Sidney Crosbyn johdolla ja poimitaan muutama muukin betsi jättikierrokselta.

NHL oli meille eilen hyvä sijoitus, kun New York Rangers pesi täydellisesti Boston Bruinsin vaikean alun jälkeen. Eilisessä jutussa asiaa jo pohdittiin ja viime yönä fakta sai lisää totuus pohjaa kolmannen kerran peräkkäin. Bruins ei pysty voittamaan ilman Tuukka Raskia.

Tulevana yönä maailman parhaassa liigassa pelataan yhdeksän ottelun kierros, joten betsattavaa löytyy jokaiseen lähtöön. Me lähdemme rakentamaan riviämme Pittsburgh Penguinsin kautta, sillä kapteeni Sidney Crosbyn paluun vaikutus nähtiin jo viime matsissa. Joukkuetta on vaikea voittaa nyt.

Pittsburgh Penguins – New York Islanders

Valinta: Penguins 1.95 (Coolbet)

Pittsburgh Penguins on kuluvalla kaudella hävinnyt vain kerran kotonaan ja tuokin yksi tappio tuli jatkoajan kautta, kun Colorado Avalanche haki pisteet PPG Paints areenalta.

Joukkue oli ajoittain hukassa, kun Crosby oli sivussa viime otteluun asti, mutta nyt kapteenin paluun myötä joukkue on jälleen rautainen ja yhtenäinen ryhmä, jota on vaikea voittaa.

New York Islanders ei ole pelannu huonosti kotonaan, mutta vieraskaukaloissa kausi on tarjonnut vain tappioita. Joukkue pelasi viime yönä kotiottelun Montreal Canadiensia vastaan ja hyvästä taistelusta huolimatta Habs vei pisteet mukanaan.

Viime kaudella Penguins ja Islanders kohtasivat neljästi ja kolme kertaa pingviinit olivat parempia. Kaksi kertaa Islanders vieraili viime kaudella pingviinien luona ja molemmilla kerroilla saarelaiset saivat lähteä kotiin tappio niskassa.

Me uskomme vahvasti Penguinsin kotitaikaan ja siihen, että Islandersin vierastappioputki saa jatkoa. Kotijoukkueen kerroin ei päätä huimaa, mutta on yllättävänkin iso siihen verrattuna, että Islanders on yksi liigan huonoimpia vierasjoukkueita kuluvalla kaudella.

Muut valinnat:

Wild 2.20 

Blues 2.15

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset