NHL 27.11: Winnipeg Jets vs. Nashville Predators

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL-kaukaloissa on tänään luvassa kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, kun kaksi ottelua laitetaan liikkeelle jo 20:00. Kierroksen päämielenkiinto on Winnipeg Jetsin ja Nashville Predatorsin ottelussa, mutta muutakin tarttui matkaan mukaan. 

NHL-kiekkoa pääsee seuraamaan tänään parhaaseen katseluaikaan, sillä kierros laitetaan liikkeelle jo 20:00, kun Winnipeg Jets ja Nashville Predators lyödään samaan askiin. Alkuillan toinen ottelu on Boston Bruinsin ja Tampa Bay Lighningin kamppailu, joten suomalaisväriä on tarjolla runsaasti molemmissa otteluissa.

Kierroksella pelataan yhteensä kuusi ottelua, joten betsaamisen kannalta ilta on hyvä pyhittää NHL-kiekolle.

Winnipeg Jets – Nashville Predators

Predators 2.25 (Coolbet)

Juuse Saros pelaa nollapelin 10.00 (Coolbet)

Näiden kahden joukkueen välinen ottelu tulee olemaan todella mielenkiintoinen, sillä vastakkain on kaksi joukkuetta joiden nykykurssi on täysin toistensa vastakohtia.

Kotijoukkueena operoiva Winnipeg Jets kyntää tällä hetkellä niin syvissä vesissä, että alkukauden hyvä jakso on muisto vain.

Joukkue pääsee takaisin kotihalliinsa MTS Centeriin viiden ottelun vieraskiertueen jälkeen. Jetsin kiertue vieraissa oli täydellinen katastrofi, sillä joukkue hävisi kaikki ottelunsa ja tekemisestä on vaikea löytää mitään positiivista.

On totta, että loukkaantumiset ovat sotkeneet hävittäjäryhmän kokoonpanon täysin, sillä joukkueen avauskokoonpanoon kuuluvista pelaajista on lasaretin puolella tällä hetkellä jopa kuusi pelaajaa.

On siis sanomattakin selvää, että kokonaisvaltainen pelaaminen kuvioiden mukaan on nyt sekaisin, kun AHL:stä joudutaan nostamaan pelaajia, joiden tekeminen ei välttämättä jokahetki ole NHL-tasoa.

Ihmepoika Patrik Laine on vaipunut vähän varjojen maille ja nuorukainen sai kokea penkityksen suuren pettymyksen viime ottelussa, kun juuri Nashville Predators nöyryytti Jetsia kotihallissan 5-1 lukemin.

Jetsiltä on sivussa Mathieu PerreaultTyler MyersShawn MatthiasBryan LittleTobias Enström ja Joel Armia. Lista on todella pitkä ja näistä sairaslistalla olevista ainoastaan Little pelaaja, joka saattaa osallistua tulevaan otteluun.

Jos on Jetsin pakka sekaisin niin sitä se on myös Nashville Predatorsin puolella, sillä joukkueen sairaslista on myös pitkä.

Colton SissonsMiikka Salomäki, Pekka Rinne, James Neal ja Ryan Ellis ovat sivussa tulevasta kamppailusta. Toisen epäonni on toisen mahdollisuus ja Predatorsin puolella se kulmioituu maalinsuulla.

Rinne ei todennäköisesti pue edes otteluun ja näin ollen Juuse Saros saa ottaa paikkansa tolppien välissä, kun Rinne kärsii ylirasituksesta.

Predatorsilla on menossa nyt hyvä jakso. Joukkue pelasi viimeiset kolme otteluaan kotihallissaan ja kaikista kamppailuista sapellihammasryhmä poistui selvänä voittaja ulos kaukalosta.

Molemmilla joukkueilla on runsaasti avainpelaajia sairastuvalla, mutta tästäkin faktasta huolimatta Predators on tällä hetkellä joukkueista se laadukkaampi ja me uskomme vahvasti, että Jetsin alamäki jatkuu myös tänä iltana.

Muut valinnat:

Tampa Bay Lightning: Tyler Johnson 4.00 (tekee ainakin yhden maalin – Coolbet)

Rangers -1,5 2.45 (Coolbet)

Flyers 2.20 (Coolbet)

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset