NHL 27.3: Rangers vs. Penguins

Pääsiäisen vietto on parhaimmillaan ja NHL-kaukaloissa pelit jatkuvat junan lailla eteenpäin. Tulevana yönä pelataan kolmen ottelun kierros ja meidän suurimmat katseet ovat New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin välisessä ottelussa.

New York Rangers – Pittsburgh Penguins

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.33

Maalintekijä: Derek Stepan 4.25 (tekee ainakin yhden maalin)

Manhattanin-illassa kotijoukkue New York Rangers saa vieraakseen Pittsburgh Penguinsin. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kolmesti kuluvan kauden aikana.

Tänään vierasjoukkueen asemassa oleva Penguins on kahdesti ollut Rangersiä vahvempi osapuoli ja vain kauden avauskohtaamisessa Rangers on pystynyt voittamaan nimekkään Penguinsin.

Rangers liihottaa tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja maalinteko on todella lähtenyt näissä otteluissa onnistumaan uudella tasolla. Joukkueen maalinteko takkuili pahasti maaliskuun alussa, mutta nyt joukkue on ottanut ison ryhtiliikkeen ja tulosta syntyy.

Rangersin hyökkäyspään liiderit Derek Stepan ja Mats Zuccarello ovat olleet viime otteluissa todella liekeissä. Tästä syystä Stepanin nostaminen mukaan maalinteko juhliin on pakko poiminta lapulle.

Penguinsin vierassaldo on luokkaa todella mahtava. Viimeiset neljä vieraskamppailua ovat päättyneet pingviini-ryhmän juhlintaan ja näissä neljässä ottelussa joukkue on takonut 19 maalia, kun omissa on kolissut vain kahdeksan kertaa.

Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi 13.maaliskuuta, kun Penguins kävi hakemassa komean 5-3 -vierasvoiton Madison Square Gardenista. Ottelussa nakuteltiin maaleja tasatahtiin, mutta lopulta kapteeni Sidney Crosbyn johtama Penguins oli ottelun vahvempi osapuoli.

Tulevassa kohtaamisessa kaikki ennusmerkit näyttävät, että ottelussa nähdään jälleen runsaasti maaleja. Molemmat joukkueet ovat viime otteluissaan näyttäneet, että maalintekovainu on nyt kohdillaan ja kaikki pienetkin palaset molemmissa leireissä puhaltavat nyt yhteen hiileen.

 

Muut valinnat:

Carolina Hurricanes – New Jersey Devils

Valinta: Kyle Palmieri 1.80 (tekee ainakin yhden pisteen)

 

Otteluiden kertoimet poimittu Unibetiltä.

 

Lisää betsejä täältä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset