NHL 28.12: Onko Leafsistä virittämään yön pommi?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL alkaa olla jälleen aiheellinen asia, kun ilta kääntyy kohti yön pikkutunteja. Tulevana yönä tuolla Pohjois-Amerikan komeissa kaukaloissa taistellaan viiden ottelun kierros ja me mietimme, onko Toronto Maple Leafsistä räjäyttämään pommi Florida Panthersin kustannuksella?

NHL ottaa mukaansa ja me olemme valmiina taistoon. Ensi yönä maailman parhaassa liigassa kamppaillaan viiden ottelun voimalla ja etenkin suomalaisittain tiedossa on mielenkiintoinen yö, kun yhteensä kahdeksan suomalaistaituria on kehissä yön otteluissa.

Meidän viime yön NHL-betsit tulivat tulokseen 2/4. Columbus Blue Jacketsin voittoputken jatkuminen ennakoitiin ja kohde napsui kiinni komealla kertoimella. Yön toinen betsi heitettiin Minnesota Wildin voiton puolesta, mutta harmiksemme Wild voitti ottelunsa vasta jatkoajan turvin.

Arizona Coyotesin ja Dallas Starsin otteluun povattiin overtalkoita, mutta ottelussa nähtiin lopulta vain viisi maalia. Viime yön neljäs betsi heitettiin Calgary Flames vierasvoitolle ja tämä kohde saapui kotiin, kun Flames pesi Colorado Avalanchen 6-3 lukemin.

Florida Panhers – Toronto Maple Leafs

Valinta: Leafs -1,5 3.60

Florida Panthers on kuluvalla kaudella ollut kaikkea muuta kuin viime kausi lupaili. Joukkueen peruspelaaminen yskii välillä todella pahasti ja kun joukkueen otteluita seuraa niin välillä tulee väkisinkin olo, mitä tapahtui yhden kesän aikana?

Tällä hetkellä Panthers laahustaa kahden ottelun tappioputkessa ja viimeiset kolme peräkkäistä kotiottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton ja sekin tuli jatkoajan kautta. Panthers on kyllä parantanut otteitaan alkukaudesta, mutta meidän papereissa joukkueen iskukyky ei ole tällä hetkellä parhaalla mahdollisella pohjalla.

Elävä legenda Jaromir Jagr vie suurimman huomion joukkueesta ja niin sen kuuluukin olla, sillä tshekkitähti on kaiken mahdollisen huomionsa ansainnut. Tuon kaiken keskellä on kuitenkin unohdettu koko muu joukkue ja se saattaa nyt kääntyä Panthersia vastaan henkisellä puolella.

Toronto Maple Leafs ei ole alkukauden komeettoja, mutta viime otteluiden hyvä vieraspelaaminen lupaa parempia aikoja rakennusvaiheessa olevaan seuraan. Leafs pelaa nyt kolmannen ottelunsa putkeen vieraskaukalossa ja hakusessa olisi myös samalla kolmas peräkkäinen voitto.

Vaahteralehdet kävivät 23.12 rökittämässä Avalanchen 6-0 lukemin ja seuraavana yönä tuosta ottelusta joukkue haki pisteet Coyotesin luolasta 4-1 loppulukemin. Kaksi selvää vierasvoittoa antavat takuuvarmasti joukkueelle runsaasti itseluottamusta ja nyt tuo Leafsin vireystila tulee olemaan Panthersin tappioputken jatkava pommi.

Muut valinnat:

Canadiens 2.55

St. Louis Blues: Robby Fabbri 1.92 (tekee ainakin yhden pisteen)

Los Angeles Kings: Jeff Carter 2.65 (tekee ainakin yhden maalin) 

 

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset