NHL 29.10: Jatkuuko Ducksin konttaus?

NHL | vetovihjeet.com

NHL:n ystäville tarjoillaan jälleen tänä yönä herkkua kahdeksan ottelun edestä. Me löysimme tällä kertaa pelattavaa kolmesta ottelusta.

Edmonton Oilers – Montreal Canadiens

Valinta: Montreal Canadiens (2.06)

Edmonton Oilers haastaa tänään kotihallissaan hyvässä vireessä olevan Montreal Canadiensin. Vierasjoukkue on ollut kiistatta yksi alkukauden parhaimmista joukkueista.

Canadiens on voittanut kauden kymmenestä ensimmäisestä ottelustaan peräti yhdeksän ja lisäksi kaikki voitot ovat tulleet varsinaisella peliajalla. Canadiensin voittokulku päättyi  vasta edellisellä kierroksella Vancouveria vastaan, kun Canucks nappasi 5-1 kotivoiton.

Edmonton on hävinnyt kolme edellistä otteluaan. Kotietu kaventaa puntteja hieman, mutta tästä huolimatta meillä on tänään kova luotto Canadiensiin sekä Carey Priceen.

Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

Valinta: Pittsburgh Penguins (1.78) / Sidney Crosby tekee maalin (3.25)

Surkeasti kautensa aloittanut Penguins on näyttänyt vihdoin hieman heräilyn merkkejä, ja joukkue onkin napsinut mukavasti voittoja viime kierroksilta.

Joukkueen kippari Sidney Crosby ei ole vielä päässyt omalle tasolleen ja lisäksi yhteispeli Phil Kesselin kanssa ei ole vielä tuottanut mitään maagisia tuloksia.

Vierasjoukkue Buffalo on pelannut ailahtelevasti, ja tunnetusti puolustus- sekä maalivahtiosastolla on edelleen paljon parannettavaa. Tästä osoituksena kymmenessä ottelussa omissa on kolissut peräti 35 kertaa.

Uskomme, että Penguinsin hyvä vire saa tänään jatkoa. Buffalo tulee jäämään tänään telineisiin ja kippari Crosby uittaa kiekon nuottaan vähintään kertaalleen.

St.Louis Blues – Anaheim Ducks

Valinta: Anaheim Ducks ML (2,40)

Ducks rämpii tällä hetkellä pahasti. Yhdeksän pelatun ottelun jälkeen kasassa on vain yksi voitto ja kahdeksan tehtyä maalia. Edellisessä ottelussa Dallasia vastaan Ducks menetti 0-3 johtoaseman ja lopulta Stars vei pelin 4-3.

Uskomme tänään kaikkien yllätykseksi vierasjoukkueen menestykseen. Boudreaun lähtölaskenta on käynnissä, mutta kenties jotain on vielä pelastettavissa. Kaikki putket päättyvät aikanaan ja tänään Ducks tulee taistelemaan maukkaan vierasvoiton Bluesista!

Aiheeseen liittyvät uutiset