NHL 29.12: Devils vs. Hurricanes

Viime yö oli NHL-vetojen suhteen todella hyvää suorittamista. Tulos 3/4 tarjosi varmasti monelle pelaajalle roposia pelitilille. Tulevana yönä meidän katseemme suuntautuu Carolina Hurricanesin vierasotteluun, jossa saattaa tikittää isokin yllätyspaukku kertoimen muodossa.

New Jersey Devils – Carolina Hurricanes

Valinta: Hurricanes 3.05

Valinta: Alle 4,5 maalia 2.24

Maalintekijä: Justin Faulk 3.50 (tekee ainakin yhden maalin)

New Jersey Devils saa vieraakseen hyvässä iskussa liitelevän Carolina Hurricanesin. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kahteen kertaan kuluvan kauden aikana. Molemmat edelliset ottelut on pelattu Carolinan maaperällä ja näistä kohtaamisista voitot ovat tasan 1-1.

Hurrikaaniryhmä on käyttänyt joulutauon hyvin hyödyksi, sillä joukkue on joulun jälkeen voittanut molemmat pelaamansa ottelut ja näissä jalkoihin ovat jääneet juurikin Devils sekä edellisyönä kaatunut Chicago Blackhawks.

Devilsin puolella joukkueen viimeiset kaksi kotiottelua ovat olleet tuskaisen vaikeaa. Maalinteko ei ole kotiyleisön edessä ollut yhtä lentoisaan kuin vieraissa ja tällä hetkellä joukkue taapertaakin kahden ottelun tappioputkessa.

Kumpikaan tämän kohtaamisen joukkueista ei kuulu NHL:än terävimpään kärkeen, joten ottelusta saattaa tullakin tasainen vääntö, jossa maalit pysyvät siedettävissä lukemissa.

Hurricanesin joulun jälkeinen uudestisyntyminen saa meidät kaatumaan vierasjoukkueen nostamiseen lapulle. Hurrikaaniryhmän riveistä löytyy myös kuluvan kauden tehokkaimpiin puolustajiin kuuluva Justin Faulk.

Taitavasti kiekkoa käsittelevä jenkkipuolustaja on viimeiseen kahteen otteluun takonut tehot 2+1 ja etenkin ylivoimalla 23-vuotiaan ruoska on laulanut kovaa kieltä maalien muodossa.

Kotijoukkue Devils majailee ennen yön kierrosta itäisen konferenssin kymppi sijalla, kun taas Hurricanes on muutamaa pykälää alempana.

Cam Ward palaa Hurricanesin tolppien väliin yhden huili ottelun jälkeen ja toisessa päädyssä Devils verkkoja vartioi todennäköisesti Cory Schneider.

Molemmat maalivahdit kuuluvat hyvänä päivänä NHL:n parhaiden vahtien joukkoon, joten tämäkin osasto povaa ottelusta vähämaalista kamppailua.

 

Muut valinnat:

Florida Panthers – Montreal Canadiens

Valinta: Yli 1,5 ylivoimamaalia 2.50

Calgary Flames – Anaheim Ducks

Maalintekijä: Johnny Gaudreau 2.70 (tekee ainakin yhden maalin)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset