NHL 3.1: Uusivuosi ja vanhat kuviot – Let’s Go Blue Jackets!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Uusivuosi saapui jälleen ja nyt kalenteriin kirjataan vuosiluku 2017. Me vietimme hiljaiseloa alkuvuoden päivät, mutta nyt jatkuu NHL:n tykitys betsien muodossa ja vanha kaverimme Columbus Blue Jackets tarjoilee meille komean alun vuoteen.

Vuosi 2017 tapultiin käyntiin NHL:än puolella komealla tavalla, kun talviklassikoita oteltiin kaksin kappalein. Uudenvuodenpäivänä Toronto Maple Leafs ja Detroit Red Wings kohtasivat toisensa. Ottelusta muodostui henkeäsalpaava taistelu, vaikka ottelun alku enteili muuta.

Maple Leafs oli lopulta kamppailussa vahvempi osapuoli, kun Auston Matthews laukoi joukkueelleen voiton jatkoajan kautta.

Ottelu päättyi vaahteralehtien 5-4 -voittoon, mutta Red Wings todella taisteli ottelussa kovalla sisulla, sillä joukkue nousi kolmannessa erässä 4-1 -tilanteesta vielä tasoihin ja 4-4 maali syntyi vain kaksi sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä Anthony Manthan mailan sivallettua tasoituksen.

Toinen talviklassikko pelattiin 2.1 ja siinä toisensa kohtasivat St. Louis Blues ja Chicago Blackhawks. Ottelu oli tasaista vääntöä aina viimeiseen erään asti, kunnes herra Vladimir Tarasenko otti ja varasti shown. Venäläistaituri iski kolmannessa erässä kahdesti kiekon reilun minuutin sisään Blackhawks verkkoon ja tämä isku oli niin kova kolaus intiiaanipaidoille, että noususta oli turha haaveilla.

Ottelu päättyi lopulta Bluesin 4-1 -voittoon, kun ruotsalaishyökkääjä Alexander Steen löi kiekon vielä kertaalleen tyhjään intiaani verkkoon.

Talviklassikot avaavat uuden NHL-vuoden aina komeasti, mutta nyt on meidän aikamme aloittaa oma vuotemme betsien osalta. Tulevana yönä maailman paras liiga tarjoilee meille otteluita seitsemän kamppailun verran ja yön suurimpana suosikkina me pidämme Columbus Blue Jackets historiallisen pitkän voittoputken jatkoa.

Columbus Blue Jackets – Edmonton Oilers

Valinta: Blue Jackets 2.05

Blue Jackets on tällä hetkellä niin kuumassa iskussa, että mikään ei näytä pysäyttävän junaa nyt. Joukkue on on voittanut jo 15 ottelua putkeen ja kotikaukalossakin voittoputki on seitsemän ottelun mittainen.

Edmonton Oilers on loistava joukkue, mutta nyt Columbuksessa on sen verran kova kiekkobuumi päällä, jäällä sekä katsomossa, että pakko luottaa yli kahden kertoimella sinitakkien voittokulkueeseen.

Muut valinnat:

Nashville Predators – Montreal Canadiens alle 4,5 maalia 2.45

Sharks 2.22

Tampa Bay Lightning – Winnipeg Jets yli 5,5 maalia 2.12

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset