NHL 3.12: Canadiens vs. Capitals

Viime yön NHL-kierros oli meidän osalta lähes jackpotti. Päävihje napsui kotiin Jets-myrskyn myötä, mutta maalintekijä puolelta tulos jäi kuitenkin tilanteeseen 1/2. Matka kohti täydellisyyttä jatkuu näillä eväillä.

Montreal Canadiens – Washington Capitals

Valinta: X 3.75

Yön NHL-kierroksen yksi herkkupaloista otellaan Montrealissa, kun Washington Capitals saapuu vierailulle Bell Centeriin. Canadiens on tällä hetkellä idän konferenssin kärki ja vierasjoukkue Capitals on kolmantena. Tiedossa on siis todella kuuma ottelu.

Kotijoukkue Canadiens on viimeiseen viiteen otteluun hävinnyt vain kerran. Viime ottelussaan joukkue kukisti kotonaan Columbus Blue Jacketsin.

Vierailija Capitals on hirmuisessa iskussa. Joukkue on hävinnyt ottelun viimeksi 20. marraskuuta ja tällä hetkellä Aleksander Ovechkinin johtama ryhmä  ratsastaa viiden ottelun voittoputkessa.

Canadiens ja Capitals, eivät ole kohdanneet toisiaan vielä kuluvan kauden aikana, mutta harjoituskaudella joukkueet ottivat kertaalleen toisistaan mittaa. Harjoitusottelu päättyi numeroihin 3-3 ja lopulta voittomaalikilpailun jälkeen Capitals oli vahvempi osapuoli.

Mietittäessä tulevaa ottelua olisi Capitalsin voitto todella hyvä kohde vedonlyönnin kannalta, kun punnitaan joukkueiden kuntokäyrää ja etenkin Capitalsin komeaa voittoputkea.

Historia kuitenkin kertoo toista joukkueiden kohtaamisista, sillä viimeiset neljä ottelua ovat olleet varsinaisen peliajan jälkeen tasatilanteessa. Tasapelin mahdollisuus ei siis ole tulevassakaan ottelussa kaukaa haettua todellisuutta.

Ottelusta tulee varmasti kova puolustustaistelu, sillä molemmista joukkueista löytyy tulivoimaa maalintekoon sen verran laajalla arsenaalilla, että tulevan ottelun voittaa lopulta joukkue, jonka puolustus on valmiimpi ottamaan mustelmia vastaan.

Me uskomme vahvasti tasapeliin ja lyömme sen rohkeasti lapulle todella maistuvalla kertoimella.

Canadiensin maalissa nähdään tulokasvahti Mike Condon ja vastapäädysssä kiekkoja poimii kokenut Braden Holtby.

 

Maalintekijät

Minnesota Wild – Toronto Maple Leafs

Jason Zucker 3.25 (tekee ainakin yhden maalin)

Vancouver Canucks – Dallas Stars

Daniel Sedin 3.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset