NHL 3.2: Carolina Hurricanes jatkaa lentoa?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Viime yön NHL-betsit napsahtivat kotiin 3/4, joten helmikuun starttasi suhteellisen hyvin. Tulevana yönä on tiedossa viiden ottelun kierros ja meidän katseemme kiinnittyy Carolina Hurricanesin suuntaan, kun Edmonton Oilers vierailee PNC Areenalla. 

Tulevana yönä NHL-kaukaloissa mennään jälleen ja kierroksella pelataan yhteensä viisi kamppailua. Me luomme katseemme Carolinan suuntaan, jossa kotijoukkue Hurricanes saa vastaansa Edmonton Oilersin.

Yön toinen tärppi napsahtaa Calgary Flamesin vierasotteluun, kun joukkue matkustaa New Jersey Devilsin vieraaksi.

Devils laahustaa tällä hetkellä todella syvissä vesissä, sillä joukkueen viimeiset kuusi kotiottelua ovat tuoneet mukanaan pelkkiä tappioita. Ei Flamesinkaan matka ole ollut täydellistä, mutta joukkueen viimeiset kaksi ottelua ovat luvanneet parempi aikoja.

Carolina Hurricanes – Edmonton Oilers

Valinta: Hurricanes 2.27

Hurricanes kuuluu ehdottomasti kuluvan kauden suurimpiin yllättäjiin. Joukkue ei ole vielä pudotuspelipaikassa kiinni, mutta hieman tahtia kiristämällä hurrikaani-ryhmä saattaa hyvinkin jatkaa kauttaan vielä runkosarjan päätteeksi.

Winnipeg Jets nappasi täydellisen ässän Patrik Laineen kanssa, mutta Hurricanes otti täydellisen jokerin, kun Sebastian Aho saapui seuraan.

Hurricanesin viime ottelussa Aho nakutti hattutempun ja merkkautti vielä yhden syöttöpisteenkin, kun joukkue kaatoi PNC Areenalla Philadelphia Flyersin 5-1 lukemin.

Aho ja Teuvo Teräväinen ovat ottaneet Hurricanesissa hyvän tilan itselleen ja joukkueen valmennus luottaa suomalaiskaksikkoon kuin kivimuuriin.

Hurricanes katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Flyers-voittoon ja nyt joukkue pääsee hyvistä asetelmista haastamaan Edmonton Oilersin. Hurrikaani-paidat ovat kuluvalla kaudella pelanneet huomattavasti paremmin kotihallissa kun vieraissa. Joukkueen vieraspelaaminen on lähes koko NHL:n huonointa, mutta kotiareenalla pelaaminen on keskikastin paremmalla puolella.

Suosikin asema tulevaan otteluun on heitetty Hurricanesin ylle, vaikka joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Edmontonissa meni Oilers komennossa.

Oilers pelasi viime yönä. Joukkueen hyvä vierasvoittoputki katkesi Nashville Predatorsia vastaan ja nyt edessä on back-to-back matsi, joten ihan oikeutetusti Hurricanes on kerroinasetelmissa suosikkina.

Me uskomme, että Hurricanes jatkaa hyvää menoaan kotiluolassa ja suomalaistähdet kaatavat Oilersin suoraan varsinaisella peliajalla.

Muut valinnat:

Flames 1.92 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Tästä Coolbetin pelitili auki!  Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset