NHL 30.11: Marraskuu pakettiin vieraiden komennossa?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Ensi yönä paketoidaan marraskuu ja NHL-kaukaloissa mennään kolmen ottelun voimalla. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu käydään Los Angelesissa, jossa kuntopuntarin kärkijoukkueet Kings ja San Jose Sharks iskevät yhteen. 

Marraskuu alkaa olla taputeltu ja kauan odotettu joulukuu voi saapua. Suomessa ei kovinkaan paljon talvi vielä näy jokapuolella, mutta ei anneta sen haitata, sillä NHL-kiekkoa voi seurata ilman luntakin.

Tulevan yön kierroksella pelataan kolme ottelua ja meidän ajatuksemme ovat vierasjoukkueiden matkassa, sillä kun tarkastelee tulevan kierroksen vierailijoita niin kova kolmikko siellä on askissa.

Los Angeles Kings – San Jose Sharks

Valinta: Sharks 2.12 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu – Coolbet)

Kierroksen mielenkiintoisin kamppailu käydään ennakkoasetelmien mukaan Los Angelesissa, jossa Kings kohtaa arkivihollisen San Jose Sharksin. Molemmat joukkueet ovat kuntopuntarin kärkikahinoissa ja yleensä paikallistaisto voi kääntyä mihin suuntaan tahansa.

Kotijoukkueena operoiva Kings on hirmuisessa kotivireessä, sillä joukkue on voittanut kotonaan viimeiset kuusi ottelua ja näyttää, ettei mikään voi pysäyttää kuninkaita kotihallissa.

Kings on iskussa kotona ja Sharks laahustaa vieraissa, joten miksi me lyömme Sharksia?

Meidän ideamme perustuu tilastoihin näiden kahden joukkueen välillä, sillä Kings on voittanut Sharksin viimeksi runkosarjassa lähes vuosi sitten ja kaikki muistavat viime vuoden pudotuspelit, jossa hailauma lähes käveli kuninkaiden maiden yli.

Vieläkin tekisi mieli heittää Kingsille kotivoitto yli kahden kertoimella, mutta siltikin otetaan Sharks, miksi?

Sharks on joukkueena valmis voittamaan illasta toiseen ja tuo sama pätee tottakai Kingsiin myös, mutta yksi tilasto puhuu Sharksin puolesta. Nimittäin joukkue todella viihtyy Staples Centerissä ja ennenkaikkea joukkue voittaa tuossa hallissa todella usein.

Sharks on vienyt viimeiset viisi keskinäistä kohtaamista Staples Centerin uumenissa, joten tulevana yönä tuo komea tilasto saa jatkoa. Kaikki voittoputket päättyvät joskus ja tulevalla kierroksella Kingsin kotitaika laitetaan poikki Sharksin toimesta.

Muut valinnat:

Maple Leafs 2.00 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Penguins 2.12

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset