NHL 30.12: San Jose Sharks yön pankki?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Vuosi 2016 alkaa kääntyä kohti loppua, mutta vielä ei ole aika heittää tätä vuotta vaihtoon. NHL:ssä mennään tulevana yönä neljän ottelun voimalla ja meidän vetolapulle paikkansa pankin ominaisuudessa ottaa San Jose Sharks.

NHL:ssä mennään tulevana yönä Suomen aikaan neljän ottelun voimalla. Carolinassa Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon Hurricanes saa vastaansa kovassa vieras iskussa runnovan Chicago Blackhawksin.

St. Louisissa kotijoukkue Blues yrittää jatkaa loistavia otteitaan, kun vastaan astelee Nashville Predators. Kierroksen viimeinen ottelu alkaa Suomen aikaan 05.00 ja tuossa kamppailussa välejään selvittelevät Vancouver Canucks ja Anaheim Ducks.

NHL-vuosi 2016 alkaa olla ensi yötä ja huomen illalla pelattavia prime time -otteluita vaille valmis, joten koitetaan tästä yöstä napsia kunnon kasa euroja taskun pohjalle.

Huomen illalla NHL-kierros starttaa jo 20.00 ja tiedossa on tuolloin kaksi ottelua. Bostonissa Bruins saa vieraakseen Buffalo Sabresin ja New Jersey Devils saa ottaa vastaan Washington Capitalsin.

Nyt kuitenkin tulevan yön kierroksen kimppuun..

San Jose Sharks – Philadelphia Flyers

Valinta: Sharks 2.00

Kotijoukkue San Jose Sharks on kevään joukkue ja nyt joulun jälkeinen aika alkaa olla hailauman etsikkoaikaa, kun matka kohti suurta unelmaa kiihtyy hiljalleen. Nyt eletään kuitenkin joulukuun viimeisiä päiviä, joten ajatuksia ei ihan vielä kannata täydellisesti siirtää kevääseen.

On kuitenkin totta, että Sharks on yksi suurimpia Stanley Cup -ehdokkaita, joten tuo fakta kannattaa pitää mielessä jo tässäkin vaiheessa kautta. Sharksilla on tällä hetkellä menossa hyvä jakso, sillä joukkue on viimeiseen viiteen kotiotteluun hävinnyt vain kerran.

Hailauman joukkue muuttui vähäisesti kesällä, joten nämä jätkät todella tietävät, mitä joulun jälkeinen aika tarkoittaa ja mitä se vaatii, jotta kaikki palaset loksahtavat paikoilleen oikealla hetkellä.

Vierasjoukkue Philadelphia Flyers pelasi joulukuun alussa täysin käsittämättömän loistavaa kiekkoa ja voittoja tuli kerta toisensa perään. Flyers oli joulukuun puolessa välissä yksi NHL:än kuumimpia joukkueita, kun joukkue napsi kymmenen voittoa putkeen ja kaikki näytti sujuvan kuin tanssi.

Nyt todellisuus on kuitenkin vallannut joukkueen ja viimeisen viiden ottelun perusteella Flyers on koko NHL:än surkein. Flyersin kaksi viimeistä ottelua ovat tuottaneet pelkästään tappioita ja on todella vaikea uskoa, että joukkue pystyy sekaisin olevalla pakallaan lyömään kova kuntoista Sharksia.

Sharksin kotikerroin on hyvällä tasolla, joten me otamme hailaumasta hyvällä mielellä yömme pankin.

Muut valinnat:

Blues 2.21

Chicago Blackhawks: Patrick Kane 3.15 (tekee ainakin yhden maalin)

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset