NHL 4.2: Sharks toimii pankkina ja saarelaisten kotivire jatkuu?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL-kierros alkoi tänään jo hyvissä ajoin, mutta yöltä löytyy vielä monia loistavia kohteita. Meidän eilinen änäriyö oli täydellinen, kun betsit napsuivat kotiin 2/2. Nyt edessä on kuitenkin uudet kohteet ja yön pankkina toimii San Jose Sharks!

NHL:ssä on kierros jo täydessä vauhdissa, sillä kaksi ottelua polkaistiin käymään Suomen aikaan 20.00. Me latasimme alkuillan matseihin myös muutaman betsin.

Montreal Canadiens – Washington Capitals

Valinta: Yli 4,5 maalia 1.73

Colorado Avalanche – Winnipeg Jets

Valinta: Jets 2.12

Nuo kyseiset alkuillan vihjeet löytyvät meidän Twitter -tililtä Veikkausvihjeet sekä Facebook-ryhmästä Vvihjeet.com! Ottakaa meidät seurantaan Twitter-maailmassa sekä liittykää mukaan Facebookin puolella, sillä välillä vihjeitä napsuu myös pelkästään sosiaalisenmedian välityksellä.

Nyt otetaan kiinni kuitenkin tulevan yön matseihin ja katsotaan, mitä kaikkea mukaan mahtuu.

New York Islanders – Carolina Hurricanes

Valinta: Islanders 1.88 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Yön ensimmäinen poiminta kohdistuu New York Islandersin ja Carolina Hurricanesin toiseen kohtaamiseen. Joukkueet kohtasivat toisensa tammikuun alussa PNC Areenalla Carolinassa ja tuo ottelu oli lähes täydellinen Hurricanes näytös, kun kotijoukkue pyöritteli saarelaisia 7-4 lukemin.

Hurricanes on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa, mutta molemmat voitot ovat tulleet kotikaukalossa. Joukkue pystyy kotihallissaan voittamaan kenet tahansa, kuten on monesti nähy kuluvalla kaudella, mutta vieraskaukalossa homma tökkii todella pahasti.

Hurrikaani-ryhmä elää kotiotteluista pisteiden valossa, mutta vieraskaukalossa kyyti on kylmää. Hurricanes on itäisen konferenssin toiseksi huonoin vierasjoukkue ja arvatkaa ketä on huonoin? Tuleva vastustaja Islanders on nimittäin koko NHL:än surkein vierasjoukkue.

Molempiin joukkueisiin pätee sama asia. Kotikaukalossa kaikki toimii täydellisesti, mutta vieraskaukalossa kaikki menee päin sitä kuuluisaa peetä.

Islandersin viimeiset viisi kotiottelua ovat päättyneet neljästi voitonjuhliin ja tulevana yönä Islanders pitää myös pisteet kotonaan. Hurricanes on hyvässä iskussa, mutta tuo vieraspelaaminen on niin kammottavaa, että pakko uskoa saarelaisten hyvään pelijuoneen kotona ja revanssihenkeen.

Muut valinnat:

Sharks -1,5 2.10

Bruins 2.15

Sabres 1.88 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

 

Tästä Coolbetin pelitili auki!  Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset