NHL 4.4: Blue Jackets vs. Rangers

Viime aikoina meidän NHL-osasto on ollut yhtä tuskaa ja betsit ovat menneet yksi toisensa jälkeen kohti kuoppaa, joten nyt lähdetään kohti uutta nousua ennen pudotuspelien alkua. Tulevana yönä meidän katseet ovat ottelussa Columbus Blue Jackets vs. New York Rangers. 

Columbus Blue Jackets – New York Rangers

Rangers 2.00

Yli 5,5 maalia 1.98

Cam Atkinson 4.30 (tekee ainakin yhden maalin)

Chris Kreider 4.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Columbuksen pimenevässä illassa kotijoukkue Blue Jackets saa vieraakseen tappioputkessa kulkevan New York Rangersin. Sinitakit tulevat jäämään takuuvarmasti ulos pudotuspeleistä, mutta vierasjoukkue Rangers voi varmistaa paikkansa kevään tosipeleissä voittamalla tämän kohtaamisen.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolmesti ja jokaisella kerralla New Yorkin ylpeys on poistunut kaukalosta voittajana pois. Blue Jacketsin panos tähän kauteen on enää kiusantekeminen toisille joukkueille, joten pelihuumori voi olla lähellä nollaa tai sitten joukkue on yhtä raivoa täynnä.

Sinitakit pääsevät tulevaan otteluun voitto alla, sillä joukkue kävi hakemassa komean 5-1 -voiton Carolinasta edellisyönä Suomen aikaan.

Blue Jackets antaa tulevassa ottelussa torjuntavastuun suomalaisvahti Joonas Korpisalolle.

Karhu-Kissojen kasvatti Korpisalo on tullut rakentinlailla NHL-kuvioihin mukaan. Viime ottelussa Hurricanesia vastaan suomalaisvahti pysäytti 26 kiekkoa ja vain yksi laukaus napsahti selän taakse.

Korpisalo on kertaalleen kuluvalla kohdannut Rangersin ja tuosta ottelusta jäi tappio tilille. Vuonna 2012 NHL:ään varattu maalivahti on kuitenkin kuluvalla kaudella esiintynyt edukseen kotikaukalossaan, sillä saldo näyttää tulosta 9-3-3 ja torjuntaprosentti huitelee 93 kohdilla.

Blue Jacketsin pelaaminen on kuitenkin kotikaukalossa ollut pitkin kautta vähän kaksijakoinen. Joukkue on kotonaan Nationwide Areenalla pystynyt haastamaan parempiaan, mutta monet ottelut ovat päättyneet vierasjoukkueen juhliin.

Blue Jackets tulee olemaan ottelun heittopussi, mikäli Rangers saa pelinsä kulkemaan, joten emme hae nyt mitään kotivoitto yllätystä tähän. Korpisalo saattaa olla joukkueen paras pelaaja tulevassa ottelussa, mutta voittoon asti se tuskin kantaa.

Sinitakkien puolelta hyökkääjä Cam Atkinson saa kuitenkin pienen panostuksen niskaansa. Yhdysvaltalais-laituri on joukkueensa kolmanneksi paras maalintekijä 27 osumallaan, joten 4.30 kerroin on pakko panostuksen paikka.

Rangers on kuluvalla kaudella jo kertaalleen käynyt hakemassa täyden pistepotin Nationwide Areenalta, kun kauden ensimmäinen kohtaaminen lokakuussa päättyi joukkueen 4-2 -vierasvoittoon.

Rangers kulkee tällä hetkellä todella syvässä ojassa. Joukkue on hävinnyt kolme viimeistä kamppailuaan ja tolppien välissä ollut Henrik Lundqvist on ollut kuin varjo omasta tasostaan. Päävalmentaja Alain Vigneaultin TSN:lle antaman haastattelun mukaan ruotsalaisvahti on väsynyt kauden kuormasta.

Tämä väsymys ongelma olisi helposti ratkaistavissa, kun annettaisiin Antti Raannalle lisää vastuuta ennen kauden loppua. Näin ei kuitenkaan käy ainakaan tulevassa ottelussa, sillä Lundqvist aloittaa ottelun Blue Jacketsia vastaan tolppien välissä.

Päävalmentaja Vigneault on päättänyt varmistaa pudotuspelipaikan Lundqvistin voimalla ja mikäli paikka kevään peleihin tulevassa ottelussa ratkeaa on Raanta varmasti torjuntavastuussa loppukauden otteluissa.

Rangersin nopea ja taidokas hyökkäys-osasto on viime oteluissa ollut kuin telineissä. Maaleja on kyllä tullut, mutta kahdensuunnan pelaaminen on ollut täydellisesti hukassa ja tästä syystä omissa kolisee liikaa.

Joukkueella on nyt täydellisen ryhdistäymisen paikka ja me uskomme tähän ryhtiliikkeeseen kuin vuoreen. Rangers ei tule missään tapauksessa pääsemään helpolla tulevasta ottelusta. Jos Rangersin kokonaisvaltainen pelaaminen on vieläkin varjojen mailla saattaa yli 5,5 maalin ottelu olla enemmän kuin lähellä.

Rangersin puolelta maalintekijä urakan saa ottaa vastaan hyökkääjä Chris Kreider.

Jenkkilaituri on hiljalleen päässyt kiinni kauden juonesta ja tulosta on tullut, vaikkakin runkosarja vetelee jo viimeisiään. Derek Stepanin ja Mats Zuccarellon rinnalla Kreider saa nauttia hyvistä maalipaikoista, joten tulevassa ottelussa mies onnistuu ainakin kertaalleen sytyttämään punalampun Korpisalon selän takana.

 

Kohteiden kertoimet poimittu Unibetiltä.

 

Täältä lisää betsejä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset