NHL 5.12: Columbus Blue Jackets antaa kanuunan laulaa!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Tulevana yönä NHL-maailmassa mennään neljän ottelun voimalla ja meidän ideamme rakentuu Columbus Blue Jacketsin ympärille, kun kaukaloon vastustajaksi hyppää Arizona Coyotes.

Huomenna Suomessa juhlitaan itsenäisyyspäivää ja mikäli juhliminen ei ryöstäydy käsistä niin yön voi viettää NHL:n matkassakin. Tulevana yönä tiedossa on neljän ottelun kierros ja katsotaan aamulla porukalla, miten meidän matkamme sujui.

Columbus Blue Jackets – Arizona Coyotes

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.15

NHL:ssä tapahtuu kaudesta toiseen yllätyksiä ja alkukauden yksi suurimpia valopilkkuja on ollut Columbus Blue Jackets. Joukkue pelaa kotihallissaan Nationwide Areenalla loistavaa kiekkoa ja ennenkaikkea voittavaa kiekkoa. Sinitakkien pelaaminen on vanhaa tuttua Tortorella-kiekkoa, jossa tehdään tulosta verenmaku suussa illasta toiseen.

Tuleva ottelu Blue Jacketsin ja Coyotesin välillä on back-to-back hengessä, sillä joukkueet kohtasivat toisensa edellisyönä Arizonan maaperällä. Ottelu oli tasaista vääntöä ja loppujen lopuksi voittajaa jouduttiin hakemaan jatkoajan kautta. Viiden minuutin intensiivinen jakso ei kuitenkaan tuonut voittajaa selville, joten homma laitettiin pakettiin VL-kisan päätteksi.

Tuossa välienselvittelyssä Blue Jacketsin ampujat olivat iskussa ja joukkue korjasi pisteet mukaansa. Ottelun erikoinen tilastofakta löytyy laukauksista, sillä sinitakit laukoivat ottelussa uskomattomat 60 kertaa kohti Coyotesin maalikehikoita.

Kojoottien maalinsuulla ollut Mike Smith oli kuitenkin mies paikallaan ja hän pelasti joukkueensa suuremmalta selkäsaunalta maagisen iltansa ansioista. 58 torjuntaa on maalivahdille uskomaton iltapuhde, mutta toisaalta se on myös merkki siitä maalintekopotentiaalista, mikä Blue Jacketsin leirissä tällä hetkellä on.

Tuleva ottelu Columbuksen illassa ei takuuvarmasti tule olemaan samanlainen vähämaalinen ottelu kuin Arizonassa, sillä Blue Jackets on kuluvalla kaudella latonut kotonaan niin huikeita maalimääriä, että Coolbetin tarjoama yli kahden kerroin overtalkoisiin herättää pientä ihmetystä meissäkin.

Muut valinnat:

Buffalo Sabres: Jack Eichel 2.00 (tekee ainakin yhden pisteen)

Boston Bruins – Florida Panthers alle 4,5 maalia 2.08

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset