NHL 5.2: Let’s go New York Rangers!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Viime yön NHL-kierros oli vaikea ja liikaa täynnä yllätyksiä. Meidän tulos viime kierrokselta oli 2/6 ja tuo tulos ei tyydytä millään tasolla. Tulevalla kierroksella pelataan vain kolme ottelua ja meidän ajatus on New York Rangersin kautta koottava paketti.

NHL:ssä on tänään mielenkiintoinen kierros siinä mielessä, että maailman parasta kiekkoa pelataan tulevalla kierroksella vain suomalaisten kannalta parhaaseen katseluaikaan. Kierros starttaa 19.00 ottelulla Washington Capitals vastaan Los Angeles Kings.

20.00 laitetaan liikkeelle Montreal Canadiensin ja Edmonton Oilersin välien selvittely ja kierroksen viimeinen matsi alkaa 21.00, jossa toisensa kohtaavat New York Rangers ja Calgary Flames.

Ennen tulevaan kierrokseen siirtymistä otetaan muutama ote viime yön otteluista.

Me lähdimme viime kierrokseen kuuden betsin voimalla ja yllätykset sotkivat täydelliset meidän vetomme. Ilta alkoi hyvin, kun Montreal Canadiens ja Washington Capitals nakuttelivat maaleja hyvällä saldolla.

Tuo alkuillan osuma oli kuitenkin suhteellisen laiha lohtu, sillä loppu kierroksen yllätykset ottivat meidän betsit kaivoon todella kovalla kädellä.

Colorado Avalanche vastasi kierroksen suurimmasta yllätyksestä, kun joukkue voitti hävittäjäpaidat kotonaan 5-2 lukemin. Avalanche kuuluu sarjan todelliseen pohjasakkaan tällä kaudella, mutta voitto osoitti sen, että NHL-maailmassa kaikki on mahdollista.

Suuri yllätys nähtiin myös San Josessa, jossa vierasjoukkue Arizona Coyotes haki pisteet hailuolasta VL-kisan kautta. Kierroksen kolmas suurempi yllätys nähtiin New Yorkissa, kun Carolina Hurricanes katkaisi neljän ottelun vierastappioputkensa Islandersin kustannuksella.

Betsien ulkopuolelle jätettiin Nashville Predatorsin ja Detroit Red Wingsin ottelu. Facebook-ryhmässä pohdimme tuota ottelua ja nyt jälkeenpäin mietittynä olisi tilastofakta ollut pakko huomioida betseihin. Predators on nimittäin voittanut Red Wingsin viimeksi vuonna 2013 ja tuon ottelun jälkeen Red Wings on voittanut nyt sapellihampaat kuudesti putkeen.

Minnesota Wildilla kulkee ja Mikael Granlund on nyt sellaisessa liekissä, että heikompia hirvittää. Granlund siirrettiin laiturin tontille ja tuon siirron jälkeen alkoi tapahtua. 12 ottelua putkeen nyt pisteissä kiinni ja noissa otteluissa Granlund on takonut yhteensä tehot 5+12.

Viime yönä Wild voitti vieraissa Vancouver Canucksin 6-3 lukemin ja Granlund latoi NHL-uransa ensimmäisen hattutempun. Hattutempun lisäksi tehoihin merkattiin vielä syöttöpiste, joten ottelu oli täydellinen.

Tässä videon muodossa Granlundin ensimmäinen hattutemppu:

https://www.youtube.com/watch?v=IOY3rh19r6Y

Viime kierros on nyt käsitelty ja heitetty menneisyyteen. On siis aika kohdistaa katseet iltaa ja katsoa, mitä betsejä prime time -illasta lähdetään hakemaan.

New York Rangers – Calgary Flames

Valinta: Rangers 2.10

Tulevan kierroksen viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat New York Rangers ja Calgary Flames. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kertaalleen ja tuon matsin Rangers vei 4-1 lukemin Calgaryn maaperällä.

Rangersin kone on yskinyt Madison Square Gardenissa viime aikoina, sillä viimeiset viisi kotiottelua ovat päättyneet neljästi tappioon ja vain kertaalleen joukkue on poistunut voittaja pois askista. Rangers katkaisi kahden ottelun tappioputkensa viime ottelussaan, kun joukkue kävi kaatamassa vieraskaukalossa Buffalo Sabresin jatkoajan kautta.

Nyt edessä on paluu kotihalliin ja tehtävä olisi katkaista kahden kotiottelun tappioputki.

Flames on äitinyt viime aikoina hyvään lentoon ja joukkue liihottaakin tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Flames on saanut koneensa hyvää iskuun, mutta tilastoja katsellessa ei Madison Square Garden ole mitenkään Flamesin suosikki paikka.

Liekkipaidat ovat voittaneet ottelun Rangersin vieraana viimeksi vuonna 2008 ja tuon ottelun jälkeen joukkue on neljästi käynyt hakemassa märän rätin naamalleen New Yorkista.

On totta, että Rangersin pelaaminen ei viime aikoina ole vakuuttanut, mutta Coolbetin tarjoama yli kahden kotikerroin on sitä luokkaa, että sitä ei voi sivuuttaa. Tässä kohtaa on parempi uskoa tilastofaktoihin kuin lähteä hakemaan Flamesille yllätysvoittoa.

Muut valinnat:

Montreal Canadiens – Edmonton Oilers yli 5,5 maalia 2.30

Washington Capitals – Los Angels Kings X2 1.78

Tästä Coolbetin pelitili auki!  Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset