NHL 5.5: St. Louis Blues vs. Dallas Stars

Tulevana yönä NHL on jälleen vauhdissa kahden ottelun voimin. St. louisissa kotijoukkue Blues isännöi Dallas Starsia ja Nashvillessä Predators kohtaa San Jose Sharksin. 

Ennen NHL-kierroksen tarkempaa tarkastelua meillä on teille hyvät vedonlyöjät loistavia uutisia. Sivustomme uudistuu hiljalleen ja nyt uusi yhteistyökumppanimme 24hBet tarjoaa teille loistavan tilaisuuden hypätä mukaan betsaamisen ihmeelliseen maailmaan.

24hBetin uusille asiakkaille on tarjolla loistava tarjous, joka antaa uudelle vedonlyöjälle peräti 100% talletusbonuksen 50€ asti ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Uusille pelaajille tarjoillaan upeita bonuksia myös pokerin ja kasinon puolelle esimerkiksi ilmaiskierroksien muodossa.

Lunasta tästä 24hBetin ensitalletusbonus!

St. Louis Blues – Dallas Stars

4. osaottelu: St. Louis Blues johtaa ottelusarjaa 2-1.

Valintamme: Yli 5,5 maalia 2.23 (mukaan lukien jatkoaika)

Joukkueiden kaksi ensimmäistä kohtaamista olivat tasaista vääntöä ja vaakakuppi saattoi kaatua kummalle tahansa, sillä niin pienistä marginaaleista oli kyse.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun karavaani saapui ensi kertaa St. Louisin kotiluolaan Scottrade Centeriin. Blues nimittäin laittoi todellisen ison vaihteen silmään ja niputti Dallas Stars ryhmän tylysti numeroin 6-1.

Blues tuskin tulee muuttamaan mitään omasta pelaamisestaan tai kokoonpanostaan, joten mikäli Stars ei ole oppinut läksyjään edellisen ottelun jälkeen on tiedossa jälleen kylmää kyytiä.

Nuottipaitojen rynnistys oli niin vakuuttava edellisessä ottelussa, että olisi vaikea kuvitella hyvän tahdin muuttuneen muutaman vuorokauden aikana. Tästä syystä lyömme yön kamppailuun rohkeasti runsas maalista ottelua, kun kerroinkin on viety hyvälle tasolle.

Muut valinnat:

Nashville Predators – San Jose Sharks

4. osaottelu: San Jose Sharks johtaa ottelusarjaa 2-1.

Valintamme: Yli 5 maalia 1.81 (mukaan lukien jatkoaika)

Täältä betsit sisään!

NHL 5.5 2

Aiheeseen liittyvät uutiset