NHL 6.1: Hurricanes yrittää kovaa temppua Blackhawks luolassa?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL-kaukalot kutsuvat jälleen ja tulevana yönä kamppaillaan kuuden ottelun kierros. Suomalaisista elävä Carolina Hurricanes haastaa Chicago Blackhawksin, joten katsotaan ovatko Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho iskussa mad housen uumenissa?

NHL vie mukanaan kaikki yövalvojat ja kuuden ottelun kierrokselta löytyy lähes jokaiselle jotakin. Meidän viime yö oli pettymys, kun betsit napsuivat vain 1/3 arvoisesti kotiin.

Me lähdimme viime yön kierrokseen siinä uskossa, että Columbus Blue Jacketsin uskomaton 16 ottelun voittoputki jatkuisi. Toisin kuitenkin kävi, sillä Washington Capitals oli kotihallissaan tyly isäntä sinitakeille. Capitals voitti ottelun puhaasti 5-0 lukemin ja nyt NHL:än kuumin joukkue on palautettu takaisin normaalien kuolevaisten kerhoon.

Viime yön pommia lähdettiin hakemaan hyvin vieraissa viime aikoina pelanneen Buffalo Sabresin mukana. Sabres oli ottelussa Blackhawksia vastaan todella hyvä, mutta päätyyn asti energiataso ei riittänyt. Ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen 3-3 tilanteeseen ja jatkoajalla kotijoukkueen Patrick Kane löi ratkaisun intiaanien hyväksi.

Viime yön ainoa onnistuminen tuli Tampa Bay Lightningin ja Nashville Predatorsin välienselvittelystä. Me lähdimme rohkeasti hakemaan otteluun maalisirkusta ja tämä todellisuus tapahtui.

Predators voitti ottelun 6-1 lukemin ja betsaamamme yli 5,5 maalin ottelu tuli suhteellisen selvästi kotiin.

Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes

Valinta: Hurricanes 2.25 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Molemmat joukkueet pelasivat viime yönä, joten back-to-back matsi on molemmilla edessä. Kotijoukkueen roolissa pelaava Chicago Blackhawks katkaisi viime yönä kahden ottelun tappioputkensa, kun Buffalo Sabres kaatui jatkoajan turvin.

Alkukauden yksi suurimpia yllätyksiä on ehdottomasti ollut Hurricanes-ryhmä. Joukkue voitti viime yönä komean esityksen päätteeksi St. Louis Bluesin vieraissa 4-2 lukemin, joten taistelutahto on takuuvarmasti hyvillä kantimilla tulevana yönäkin.

Blackhawksin kotiareenaa United Centeriä ei turhaan sanota mad houseksi, sillä Blackhawks on yleensä niin tyly isäntä kaikille, että tuolta hallista on vaikea vierasjoukkueiden hakea pisteitä. Intiaanien pelaaminen kotiareenalla on kuitenkin yskinyt viime aikoina pahasti ja vaikka viime yönä joukkue Sabresin voittikin ei Blackhawks vakuuttanut millään tasolla.

Hurricanes pelaa hyvää, vauhdikasta ja todella ennakkoluulotonta kiekkoa, joten kaikki on mahdollista, kuten viime yönä nähtiin. Blackhawks on ehdottomasti ottelun suuri voittajasuosikki, mutta meidän papereissa tuo kerroin rakennelma ei ole niin yksi selitteinen. Hurricanes ML-kerroin on todella hyvä ja viime aikojen hyvä vire saa joukkueen lentoon intiaantien luolassa.

Muut valinnat:

Colorado Avalanche – New York Islanders yli 5,5 maalia 1.91

Canucks 2.60

Predators 2.80

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset