NHL 6.4: Oilers vs. Canucks

NHL-kaukaloista on muutamana yönä tehty todella hyvä tili, joten nyt pyritään pitämään virettä yllä. Tulevan kierroksen vihjeet kohdistuvat Edmontoniin, jossa Oilers isännöi kova kuntoista Vancouver Canucksia.

Edmonton Oilers – Vancouver Canucks

Canucks +0 2.23

Canucks yli 2,5 maalia 2.10

Bo Horvat 4.70 (tekee ainakin yhden maalin)

Asetelma otteluun on molemmilla joukkueilla samoilla kantimilla, sillä molemmat Kanadan maaperän ylpeydet tulevat paketoimaan kautensa runkosarjan päätökseen.

Tästä syystä Edmontonissa tullaan todennäköisesti näkemään ottelu, jossa ei paljon pienet virheet paina, kunhan vaan pelaaminen on hauskaa. Kotijoukkue Edmonton Oilersilla on edessä todella tunteikas ottelu nimittäin joukkueen kotihalli Rexall Place toimii tällä erää viimeistä kertaa Oilersin kotiluolana.

Oilers aloittaa kauden 2016-2017 täysin uudessa hallissa, jonka rakennustyöt ovat vielä vaiheessa.

Rexall Place on toiminut Oilersin kotihallina aina vuodesta 1974 asti, joten halli on todella nähnyt monta supertähteä ja monia todella mahtavia hetkiä Oilersin kulta-aikana. Hallin katossa on monia entisiä tähtiä, sillä nimet Wayne Gretzky, Jari Kurri, Mark Messier sekä monet muut olivat Oilersin loistoajan suurimpia johtajia.

Oilersin puolesta voitto olisi todella mahtava päätös legendaariselle hallille, mutta tällä hetkellä öljymiehien otteet ovat olleet kaukana parhaista päivistä. Oilers laahustaa nyt kolmen ottelun tappioputkessa ja viimeiset kaksi kotiottelua ovat päättyneet vierasjoukkueen juhliin.

Vierasjoukkueen asemassa oleva Vancouver Canucks on saanut pelinsä kulkemaan viime aikoina. Joukkue on nyt kolmen ottelun voittoputkessa ja otteet kaukalossa ovat olleet todella vakuuttavia. Joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen on nyt siinä iskussa, missä sen olisi pitänyt olla jo ennen kuin pudotuspelipaikka karkasi käsistä.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella jo kolmesti ja näissä otteluissa Oilers on kahdesti ollut vahvempi osapuoli. Ottelut ovat olleet todella vähämaalisia ja kahdesti voittajaa on haettu jatkoajan kautta.

Kertoimien puolesta Oilers on ottelun ehdoton suosikki, mutta tässä kerroin asettelussa on meidän mielestä nojattu liikaa edellisiin kohtaamisiin ja unohdettu täysin joukkueiden nykykunto.

Canucksin vahva esiintyminen viimeisessä kolmessa ottelussa povaa mielestämme Oilersin tappiota, mutta haetaanpa tähän kuitenkin pieni varmistus ja suljetaan tasapelin mahdollisuus täysin pois laskuista.

Ottelun maalintekijämme tulee Canucksin leiristä, sillä kanadalaishyökkääjä Bo Horvat on ottanut isoa roolia joukkueen voittoputkessa. 21-vuotias juonikas hyökkääjä on viimeiseen kolmeen otteluun nakuttanut tehot 2+2 ja edelleenkin nuorukaisen maalikerroin on hilattu lähelle viittä.

 

Kertoimet poimittu Paffilta.

 

Lisää betsejä täältä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset