NHL 6.5: Islanders vs. Lightning

Stanley Cup -pudotuspelit ottavat jälleen mukaansa yökukkujat ja tiedossa on yksi kamppailu, kun New York Islanders ja Tampa Bay Lightning ottavat toisistaan mittaa neljättä kertaa.

Moni on jo varmasti huomioinut, että me olemme saaneet uuden yhteistyökumppanin. Tästä syystä toivotamme myös teidät arvoisat lukijat mukaan 24hBein kelkkaan.

Uusille asiakkaille on tiedossa makoisa ensitalletusbonus ja paljon muutakin, joten kannattaa todella tutustua uuteen vedonlyöntivälittäjäämme.

 

Lunasta 24hBetin ensitalletusbonus tästä!

New York Islanders – Tampa Bay Lightning

4. osaottelu: Tampa Bay Lightning johtaa ottelusarjaa 2-1.

Valintamme: Yli 5 maalia 2.00

Tulevan yön ainoassa kohtaamisessa New Yorkin saarelaiset saavat vieraakseen Tampa Bay Lightningin. Joukkueet kohtaavat nyt neljättä kertaa ottelusarjan puitteissa ja tällä hetkellä Lightning on ottanut sarjassa kuskin paikan.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Tampassa oli vierasjoukkueena toimineen Islanders näytöstä, mutta toisessa osaottelussa Tampan maaperällä kotijoukkue Lightning keräsi rivinsä ja korjasi voiton selvin 4-1 lukemin.

Viime ottelussa joukkueet siirtyivät ensimmäistä kertaa New Yorkiin Islandersin kotiluolaan ja tuossa ottelussa mätettiin oikeen urakalla maaleja, sillä varsinainen peliaika päättyi numeroihin 4-4 ja edessä oli raastava jatkoaika.

Ajassa 62.38 pelikello kuitenkin pysäytettiin, kun Lightningin hyökkääjä Brian Boyle rusikoi Victor Hedmanin laukauksesta tullee reboudin verkon perukoille.

Barclays Centerissä tullaan tulevana yönäkin näkemään runsas maalinen kamppailu, sillä Islandersin kotiyleisö on tottunut näkemään maaleja ja Islanders kotiväännöt ovat todella usein maalien ilotulitusta.

Me uskomme suurilukuiseen maalisaldoon ja kerroinkin tuolle betsille on kohdillaan.

Täältä betsit sisään!

Islanders - Lightning

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset