NHL 7.2: Pysähtyykö Washington Capitals Verizon Centerissä?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL:ssä mennään tulevana yönä yhdentoista ottelun kierros ja tuosta kierroksesta alkaa myös meidän NHL-viikko. Liigan kuumin joukkue Washington Capitals saa kotiluolaansa vieraaksi Carolina Hurricanesin ja kysymys kuuluukin, voiko Hurricanes pysäyttää Capitalsin?

NHL:ssä on tulevana yönä tiedossa massiivinen kierros, kun otteluita pelataan 11 kappaletta. Meidn suurin mielenkiinto on Washington Capitalsin kotiottelussa, jossa hyvässä vireessä oleva Carolina Hurricanes lähtee altavastaajana pysäyttämään Capitalsin kotitaikaa.

Ennen kierrokselle siirtymistä ja betsien valintaa on hyvä ottaa päivän kuumin puheenaihe esille, sillä Boston Bruinsin leiristä paukahti tänään aamulla todellinen pommi. Joukkue nimittäin laittoi päävalmentaja Claude Julien kilometritehtaalle!

Julien on valmentanut Bruinsia kaudesta 2007-2008 lähtien ja nyt lähes kymmenen vuoden yhteiselo sai luvan loppua. On totta, että Bruins on ollut kuluvalla kaudella kaikkea muuta kuin NHL:än kärkiryhmä, mutta siitäkin huolimatta potkut ovat suhteellisen suuri yllätys.

Julien valmensi Bruinsin himoittuun Stanley Cupin -voittoon kaudella 2010-2011, mutta viimeiset kaksi kautta ovat menneet Bruinsilta täydellisesti vihkoon. sillä joukkue ei ole selviytynyt pudotuspelijunaan kahteen viime kauteen.

Kuluvalla kaudella Bruins on pelannut 55 ottelua tilastoilla 26-23-6. Kasassa on 58 pistettä ja tuolla saldolla irtoaa itäisen konferenssin yhdeksäs tila. Kaikki on siis täysin mahdollista ajatellen pudotuspelejä, mutta tuo usko tulevaisuuteen ei enää riittänyt Bruinsin johdolle vaan Julien sai lähteä.

Bruinsin päävalmentajan paikan ottaa nyt Bruce Cassidy. 51-vuotias valmentaja on kuluvalla kaudella toiminut Bruinsin AHL-seura Providence Bruinsin päävalmentaja. Cassidy on ollut NHL:ssä päävalmentajan paikalla ennen Washington Capitalsissa kausina 2002-2004.

Ensimmäisella NHL-päävalmentaja kaudella Cassidy johdatti Capitalsin pudotuspeleihin, mutta joukkue tippui ensimmäisellä kierroksella laulukuoroon. Miehen toinen kausi päävalmentaja päättyi potkuihin, kun Capitals aloitti kauden 25 ensimmäistä matsia tilastoilla 8-16-1.

Cassidyn potkujen jälkeen Capitalsin päävalmentajaksi saapui suomalaisille tuttu Glen Hanlon ja hän vastasi loppukauden siitä, että Capitals pelasi surkeimman kauden mies muistiin. Tuo floppikausi oli kuitenkin Capitalsin uuden ajan alku, sillä huonosti sujunut kausi takasi sen, että joukkue sai varata tulevana kesänä ensimmäisenä draftissa ja näin Alexander Ovechkin saapui pelastaan seuran kesällä 2004.

Päivän kuumin puheenaihe on purettu ja on aika siirtyä kohti tulevaa kierrosta ja napsia betsejä mukaan matkaan.

Washington Capitals – Carolina Hurricanes

Valinta: Capitals -1,5 2.50 

Capitals on tällä hetkellä kuntopuntarin kärkijoukkue ja pääkaupungin tähdet ratsastavat kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkueen voittoputki Verizon Centerissä on venynyt jo yhdeksän ottelun mittaiseksi ja näyttää vahvasti, ettei joukkueen menoa pysäytä nyt ketään.

Viimeiset seitsemän ottelua Verizonilla ovat päättyneet kotijoukkueen vähintään kahden maalin voittoon ja viimeisessä ottelussa Capitals pesi Los Angeles Kingsin puhtaasti 5-0 lukemin.

On totta, että myös Carolina Hurricanesilla kulkee nyt. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa ja viimeinen ottelu vieraissa päättyi myös Hurricanesin voittoon, kun joukkue kaatoi New York Islandersin vieraissa.

Capitals ja Hurricanes ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolmesta ja kaksi viimeistä kohtaamista on mennyt Capitalsin voiton merkeissä. Joukkueet kohtasivat toisensa tammikuun lopulla Verizon Centerissä ja tuossa kohtaamisessa Capitals pyöritti hurrikaaniryhmää 6-1 loppulukemin.

Capitals on ottelun ehdoton suosikki ja kotitilasto on niin vakuuttavaa, että kahden maalin voitto on todella hyvä sijoitus.

Muut valinnat:

Wild 1.82 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Blues 2.10 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Canadiens -1,5 2.60

Tästä Coolbetin pelitili auki!  Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset