NHL 7.5: Capitals vs. Penguins

Viime yönä pelattiin vain yksi ottelu ja meidän povaama runsas maalinen ottelu oli vain unelma tulevaisuudessa. Vedonlyönti on välillä raakaa puuhaa, joten ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja.

MM-kisat ovat käynnissä ja Atlantin toisella puolella on pudotuspelihuuma täydessä iskussa, joten kyllä nyt kiekkofaneja hemmotellaan.

Tuleva NHL-kierros pitää sisällään kolme kamppailua ja liikkeelle lähdetään jo Suomen aikaan 20.00, kun Dallas Stars ja St. Louis Blues kohtaavat ottelusarjan viidennessä kohtaamisessa.

Meidän päävihjeemme kohdistuu kuitenkin Washington Capitalsin ja Pittsburgh Penguinsin väliseen otteluun, sillä voitolla Penguins lähettää Capitalsin tylysti kesäloman viettoon.

Uusi yhteistyökumppanimme 24hBet tarjoaa uusille asiakkailleen kilpailukykyisen ensitalletusbonuksen, joten jos et vielä ole tarttunut tarjoukseen niin nyt on hyvä liittyä mukaan 24hbetin kelkkaan. Ensitalletuksen yhteydessä saat paljon muitakin bonuksia, joten linkistä eteenpäin ja kohti uusia betsejä.

 

Lunasta 24hBetin ensitalletusbonus tästä!

 

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins

5. osaottelu: Pittsburgh Penguins johtaa ottelusarjaa 3-1.

Valintamme: Penguins 3.05

Koko runkosarjan paras joukkue Washington Capitals on tulevana yönä tiukan paikan edessä. Capitals vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen, mutta tuon ottelun jälkeen Penguins on siirtynyt kuskin paikalle ja jättänyt Capitalsin lähes täysin varjoonsa.

Capitals on joukkueena todella laadukas ja varmastikaan ryhmä ei tule antamaan tuumaakaan periksi, kun kesäloma kolkuttaa jo ovella. Tällä hetkellä on vain kylmä tosiasia, että Penguinsin paketti on lähes jokaisella osa-alueella Capitalsia pienen askeleen edellä.

Me uskomme Penguinsin voittokulkuun ja kerroinkin tuolle voitolle on niin järjettömän korkea, että olisi sulaa hulluutta jättää tämä kesäloma kortti katsomatta.

 

Muut valinnat: 

Dallas Stars – St. Louis Blues

5. osaottelu: Ottelusarja tasan 2-2.

Valintamme: X 3.80

 

Betsit

Aiheeseen liittyvät uutiset