NHL 8.1: Hurricanes pääsee irti!

Viime yön kierroksen tulos oli 3/5. Calgary Flamesin kone hyytyi Arizona Coyotesin käsittelyssä ja Toronto Maple Leafs ei ollut maalinteko päällä. Tulevan yön kierroksella pelataan kuusi ottelua ja me lähdemme näillä valinnoilla mukaan.

Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets

Valinta: Eric Staal 1.80 (tekee ainakin yhden pisteen)

Carolina Hurricanesin kapteeni Eric Staal on ollut kuluvan kauden yksi suurimpia onnistujia joukkueen huonosti sujuneen alkukauden aikana.

Viimeiset kolme ottelua ovat menneet Staalin kohdalla nollakerhossa tehopisteiden osalta, mutta tulevana yönä Hurricanes laittaa huonosti vieraissa pelanneen Columbus Blue Jacketsin nippuun ja kapteeni kuittaa ainakin sen yhden pisteen.

Colorado Avalanche – Nashville Predators

Valinta: Avalanche 2.02 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen kuluvan kauden aikana. Joulukuun puolen välin paikkeilla pelattu ottelu päättyi Colorado Avalanchen vierasvoittoon 3-2.

Avalanche on kauden aikana esittänyt hyviä otteita kotikaukalossaan ja tällä hetkellä joukkueen kotitaika on pitänyt jo kahdessa ottelussa putkeen, kun Pepsi Centerissä on jäänyt jalkoihin St. Louis Blues ja Los Angeles Kings.

Nashville Predators on ottelun suosikki kertoimien osalta, mutta joukkueen vieraspelaaminen on kuluvan kauden aikana ollut jotain aivan muuta kuin hyvää suorittamista. Avalanche pystyy iskemään Predatorsin kumoon hyvänä päivänä ja tuleva yö on Patrick Royn suojattien juhlaa.

Chicago Blackhawks – Buffalo Sabres

Valinta: Jonathan Toews 1.70 (tekee ainakin yhden pisteen)

Joukkueet kohtasivat juuri ennen joulua Buffalossa. Ottelu oli huipputasainen vääntö ja Chicago Blackhawks vei ottelun 3-2 vasta voittomaalikilpailun jälkeen. Sabres on kuluvalla kaudella pelannut hyvin, mutta vieraissa pelaaminen ei ole ollut yhtä energistä kuin kotikaukalossa.

Blackhawks tunnetaan kovana kotijoukkueena ja viimeiseen kahteen kotiotteluun joukkueen verkkoon on viimeistelty vain yksi osuma.

Patrick Kane ja Artemi Panarin ovat Blackhawksin ykköspyssyjä, mutta näiden kahden takana kapteeni Jonathan Toews pelaa hyvää kautta myös pisteiden valossa. 42 ottelua ovat tuottaneet kanadalaishyökkääjälle tehot 14+12.

Toewsin ainakin yhden pisteen kerroin on hilattu kohtuu isoksi, kun otetaan huomioon tuleva vastustaja ja hyökkääjän peliaika ottelua kohden.

Anaheim Ducks – St. Louis Blues

Valinta: Blues 2.80

Anaheim Ducks on surkean alkukauden jälkeen ottanut askeleita eteenpäin, mutta kaukana valmiista paketista joukkueen suorittaminen on tällä hetkellä.

Tulevana yönä NHL:n kärkijoukkueisiin lukeutuva St. Louis Blues vierailee Honda Centerissä. Blues on voittanut Ducksin viimeksi kyseisessä hallissa vuonna 2009. Tuon jälkeen joukkueet ovat kohdanneet yhdeksän kertaa Ducksin kotijäällä ja jokainen kerta ankkalauma on voittanut ottelun varsinaisella peliajalla.

Ducksin surkeus on jotain, mitä ei olla nähty moniin vuosiin ja tässä mielestämme piileekin kierroksen, ehkä suurin tilastopommi, mikäli Blues ottelusta selviää voittajana pois.

Bluesin kerroin on luokkaa huikea, kun ottaa huomioon, missä joukkue keikkuu läntisessä konferenssissa. Ducks on kotijäällään suosikki, mutta joukkue oli sitä viime ottelussaankin, kun Toronto Maple Leafs haki tyylipuhtaan 4-0 -voiton ankkaluolasta.

 

TÄSTÄ NHL-betsit uuniin

Aiheeseen liittyvät uutiset