NHL 7.1: Flamesin juhlaa!

Viime yön NHL-vihjeet tuottivat taas hyvää tulosta, kun vedot osuivat 2/3. Kahden viime yön yhteistulos on siis kiitettävät 5/7 ja nyt on tarkoitus jatkaa vähintään samalla linjalla.

Calgary Flames – Arizona Coyotes

Valinta: Flames 2.15

Calgary Flames on kuluvalla kaudella ottanut isoja voittoja kotikaukalossaan ja tuleva yö tuskin tuo mitään muutoksia liekkipaitojen hyvään vauhtiin.

Hyökkääjä Johnny Gaudreaun johdolla Flames tulee näyttämään kojoottilaumalle kaapin paikan ja nappaa puhtaan kotivoiton hyvällä kertoimella.

Ottawa Senators – Florida Panthers

Valinta: Panthers 1.91 (mukaan lukien jatkoaika ja voittolaukauskilpailu)

Valinta: Jaromir Jagr 1.72 (tekee ainakin yhden pisteen)

Vierasjoukkue Florida Panthers porskuttaa tällä hetkellä kymmenen ottelun voittoputkessa. Joukkue on nyt niin hyvässä iskussa, että on vaikea uskoa Ottawa Senatorsin mahdollisuuksiin, vaikkakin joukkueet ovat pelanneet keskenään aina tasaväkisiä kamppailuja.

Senators pystyy etenkin kotikentällään laittamaan nippuun NHL-kärkijoukkueet, mutta nyt vastaan tuleva kissalauma pelaa niin suurella sydämellä, että kotijoukkueen mahdollisuudet riittävät korkeintaan tasapeliin.

Panthers on tulikuuma joukkue ja siinä samalla myös tshekkihyökkääjä Jaromir Jagr on noussut illasta toiseen enemmän ja enemmän esiin tehojen muodossa. Kerroin konkarihyökkääjän pisteelle on todella hyvä, joten se kannattaa poimia mukaan.

Dallas Stars – Winnipeg Jets

Valinta: Jets alle 2,5 maalia 1.78

Dallas Stars on kuluvan kauden paras joukkue. Välillä kone on yskinyt, mutta tulevana yönä näin ei tapahdu. Winnipeg Jets kuuluu NHL:n surkeimpiin vierasjoukkueisiin ja etenkin maalinteko on pätkinyt vieraissa monen monta kertaa kuluvan kauden aikana.

Starsin hyvät ottelun alut kotikaukalossa syövät vierailijoilta usein pelihalut heti alkuunsa ja tulevana yönä Jets jää telineisiin täydellisesti.

Los Angeles Kings – Toronto Maple Leafs

Valinta: Maple Leafs yli 2,5 maalia 2.60

Viime yön kierroksella nähtiin pieni pommi, kun Toronto Maple Leafs kävi hakemassa pisteet Anaheim Ducksin kotiluolasta selvin 4-0 lukemin.

Maple Leafs on surkean alkukauden jälkeen alkanut saamaan kiinni punaisesta langasta ja tulosta syntyy. Joukkueen hyökkäys pystyy maalintekoon hyvänä päivänä ja viime yön ottelu vaan vahvisti tätä faktaa.

Kotijoukkue Los Angeles Kings on ottelun ehdoton suosikki, mutta Maple Leafs saattaa yllättää. Vierailijoiden vauhti ei välttämättä riitä voittoon asti, mutta yli 2,5 maalin ilta antaa niin hyvän kertoimen, että pakkohan sitä on koittaa lapulle.

 

TÄSTÄ NHL-betseihin

 

Aiheeseen liittyvät uutiset