NHL 8.1: Wild porskuttaa ja sinitakkien tykki on hiljentynyt!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL:ssä mennään tulevana yönä kuuden ottelun kierros ja kierrokselta löytyy muutama hyvä tärppi eurojen hakuun. Meidän uskomme keskittyy Minnesota Wildin iskukykyyn ja siihen, että sinitakkien loistava voittoputki jatkuu nyt toisella putkella.

Ilta alkaa hämärtyä ja on jälleen aika heittää ns. verkot vesille suureen NHL-maailmaan. Kierros starttaa Suomen aikaan heti vuorokauden vaihtumisen jälkeen ottelulla, jossa Carolina Hurricanes ja Boston Bruins ottavat yhteen.

Toinen puoleltaöin alkava matsi pelataan Pittsburghissa, jossa Penguins ja Tampa Bay Lightning kohtaavat. Loppu yöstä tiedossa on vielä neljä ottelua ja noihin kamppailuihin myös meidän betsit asettuvat tuottamaan euroja.

Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers

Valinta: Flyers 3.20 

Blue Jackets yllätti koko NHL-kansan, kun joukkue voitti uskomattomat 16 ottelua putkeen. Nyt tahti on kuitenkin muuttunut ja esiin on astumassa vähän toisenlainen putki. Sinitakit hävisivät ensin Washington Capitalsille ja tuon jälkeen New York Rangers kävi hakemassa pisteet Nationwide Areenalta.

NHL:n kuumin joukkue on nyt sysätty tappioputkeen ja vaikka Philadelphia Flyers ei joukkueena ole viime aikoina säväyttänyt voi Blue Jacketsin pakka olla nyt mentaali puolella sen verran sekaisin, että vierasjoukkue vastaan yön ylläyksestä.

Joukkueet, eivät ole kohdanneet toisiaan vielä kuluvalla kaudella, joten tuossakin yhtälössä piilee yllätysmomentti. Flyers oli hetken aikaan sitten komeassa voittoputkessa, mutta yksi tappio muutti kaiken ja tuon tapahtuman jälkeen heidänkin pakka oli hetken sekaisin.

Flyersin viime ottelu päättyi kuitenkn kotihallissa voittoon, kun Lightning kaatui hyvän esityksen päätteeksi 4-2. Voitto alla ja hyvä flow-tila saattaa olla Flyersin suurin ase tulevana yönä, kun maanpinnalle palautettu Blue Jackets nuolee haavojaan voittoputken päätöksen johdosta.

Coolbetin tarjoama kerroin vierasvoitolle on sen verran kova, että tätä kohdetta ei todellakaan kannata jättää pois tulevanan yön betseistä.

Muut valinnat:

Wild 1.95 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Predators 2.85

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset